Teknoloji Devi Xiaomi, Web3’e Giriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 alanına giren en son küresel şirket, Çinli tasarımcı, tüketici elektroniği, yazılım ve diğer öğelerin üreticisi Xiaomi’dir. Dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi olarak bu, web3 endüstrisi için büyük bir andır. Başlangıç ​​olarak Xiaomi, Puffverse adlı yeni bir 3D metaverse’e yatırım yapıyor. Şirket, geliştirme aşamasında Puffverse’ü destekleyecek. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Xiaomi Web3’e Katılıyor!

Son iki yılda, dünyanın en büyük şirketlerinden bazıları Web3’e uyum sağlamaya ve teknolojinin kendi müşterilerine nasıl fayda sağlayabileceğini anlamaya başladı. Şimdi bir Fortune 500 şirketi olan Xiaomi, alana giriyor.

Hareket, Xiaomi’nin blok zinciri endüstrisine geçme ve nasıl kullanılacağını keşfetme niyetini işaret ediyor. Başlangıçta, oyunlar ve daha fazlasıyla eksiksiz, geniş, renkli bir metaverse geliştirirken Puffverse’e yardımcı olacaklar. Ayrıca Web2’nin önde gelen uzmanları olarak, geliştirme aşamasında sunacakları çok fazla deneyime sahip olacaklar.

Puffverse tarafından kısa süre önce piyasaya sürülen, beceri kazandıran bir parti oyunu olan PuffGo, oyuncuların oyunun çeşitli seviyelerini oynayarak ödüller kazanmalarını sağlar. Xiaomi ortaklığıyla Puffverse, birlikte daha fazla Web3 projesi inşa etmeyi planlıyor. Xiaomi’nin Web3’e girişi, şirketin blok zinciri projeleri için artan tutkusunu gösteriyor. Bununla birlikte şirketin Web2 endüstrisindeki uzmanlığının Web3 ekosisteminin geliştirilmesinde önemli bir rol oynaması beklenmektedir.

Puffverse ve PuffGo Nedir?

Puffverse, NFT karakterleri ve varlıkları ile çok uçlu etkileşimli bir evrenden oluşan Disney benzeri bir 3D metaverse projesidir. Oyuncular, metaverse’deki farklı içeriği keşfetmek için Puffs adlı birden fazla karakter toplayabilir ve seçebilir. Her karakterin benzersiz becerileri, kostümleri, özellikleri ve bonusları vardır. Ayrıca oyuncular, karakterin becerilerini oynamak, kazanmak ve geliştirmek için oyun içi öğeleri satın alabilir, satabilir ve takas edebilir.

Puffverse’ün yardımcı programı ve yönetim tokeni $PUFF’dur. Puffverse’ün yönetim kararlarına katılım ve ikincil piyasalarda varlık ticareti yapmak için kullanılacaktır. Puffverse gelecekte PuffTown, PuffGo ve PuffLand gibi birkaç Web3 projesi başlatacak.

PuffGo, Unity motoru üzerinde geliştirilen bir 3D gündelik rekabetçi oyundur. Zincir üstü çok oyunculu oyun, oyuncuların farklı oyun modları seçmelerine ve Puff karakterlerini kullanarak çeşitli oyun seviyelerine katılmalarına olanak tanır. Ayrıca ana karakterlerin, güçlerinde önemli bir rol oynayan kendi hikayeleri ve özelleştirilen becerileri vardır.

Oyuncular, sıralamayı ve ödülleri artırmak için Basit Eğlence Modu, Öykü Modu, Knock-Out modu ve Takım moduna katılabilirler. Ayrıca PuffGo Alpha kısa süre önce yalnızca Web2 özelliklerini içeren Android’de piyasaya sürülmüştür. Bununla birlikte Web3 özellikleri, 2023’te oyunun resmi sürümüne eklenecektir.

Teknoloji Devi Xiaomi, Web3’e Giriyor! yazısı ilk önce NFXHaber.com üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Teknoloji Devi Xiaomi, Web3’e Giriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!