Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Dolarda Sabit Dururken, Binance Coin (BNB) 11 Haftanın En Yüksek Seviyesine Yükseldi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin’in 21.000 doların üzerindeki yolculuğu ayılar tarafından hızla durduruldu ve varlık bu seviyenin hemen altına geri döndü.

Binance Coin, 11 haftanın en yüksek seviyesine doğru kayda değer bir artışla bugün en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

Çoğu altcoin, çalışma haftasının sonundan elde edilen kazanımların ardından sakinleşti ve Dogecoin nihayet bugün biraz geri çekildi. Buna karşılık, BNB birkaç ayın en yüksek seviyesine sıçradı.

Bitcoin 20 Bin Dolarda Durdu

Bitcoin, geçtiğimiz Salı günü 19.000 dolardan 20.000 doların üzerine fırladığından beri, son birkaç gündür yükselişte. Avrupa Merkez Bankası’nın faiz oranlarını bir kez daha 13 yıllık bir rekora yükselteceğini söylemesinin ardından 20.000 dolara geri çekilmeden önce, takip eden günlerde 21.000 dolara kadar çıktı.

Ancak boğalar bir kez daha hızlandı ve BTC’yi tekrar kuzeye itti. Sonuç olarak, varlık Cuma günü 21.000 dolara kapanıyordu. Aslında Cumartesi günü bu seviyenin kısaca üzerine çıkarak yedi haftanın en yüksek seviyesini kaydetti.

Ancak Pazar günkü düşük işlem hacimleri, kripto para biriminin yükselmesine izin vermedi ve birkaç yüz dolar kaybetti. Şu an itibariyle, varlık daha da güneye daldı ve bazı analistler ufukta daha fazla acı olabileceği konusunda uyarırken 20.500 dolar civarında işlem görüyor.

Bitcoin’in piyasa değeri bir kez daha 400 milyar doların altına düştü ve alts üzerindeki hakimiyeti hala %39’un altında.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin 20 bin dolarda sabit dururken, binance coin (bnb) 11 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi! 3

BNB Yeni Zirveyi Görüyor

Altcoinler de bazı kayda değer kazanımlar elde etti ve bazıları bunu yapmaya devam etti. Binance Coin, %5’lik etkileyici bir artışla günümüzün en iyi performans gösterenleri arasında yer alıyor. Sonuç olarak, BNB Ağustos ortasından bu yana ilk kez 320 doların üzerine çıktı. Bu belki de Binance fırlatma havuzunun geri dönüşüyle ​​körükleniyor.

Ethereum bugün 1.600 doların altına düştü ancak şimdi bu seviyenin üzerine çıktı. Dogecoin de bir noktada sert bir şekilde geri çekildi, ancak Musk-Twitter anlaşmasından sonra geçen haftanın hala en önemli kazancı.

Solana ve Polkadot da yeşilde iyi durumdalar ve sırasıyla 34$ ve 6.8$’dan işlem görüyorlar.

Dünden bu yana hafifçe geri çekilmesine rağmen, genel kripto piyasası şu anda hala 1 trilyon doların üzerinde.

Bitcoin piyasa analiz: bitcoin 20 bin dolarda sabit dururken, binance coin (bnb) 11 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi! 4

Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Dolarda Sabit Dururken, Binance Coin (BNB) 11 Haftanın En Yüksek Seviyesine Yükseldi!
Piyasa Analiz: Chainlink (LINK) Yüksek Balina Aktivitesinin Ortasında 8 Dolara Çıktı!
Bitcoin Boğaları 25 Bin Doların Kuzeyine mi İlerleyecek Yoksa BTC Mevcut Aralığı Sürdürecek mi?
Hafta Sonu Özeti: Bitcoin 20 bin Doları Korurken, Dogecoin Bu Hafta %110 Yükseldi!
Ethereum Fiyat Tahmini: ETH Fiyatı Bitcoin’den Daha İyi Performans Gösterecek mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Dolarda Sabit Dururken, Binance Coin (BNB) 11 Haftanın En Yüksek Seviyesine Yükseldi! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Dolarda Sabit Dururken, Binance Coin (BNB) 11 Haftanın En Yüksek Seviyesine Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!