Telegram Yeni Platformunu Duyurdu: Kullanıcı Adınız Yakında Küçük Bir Servet Edebilir

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gizlilik temelli mesajlaşma uygulaması Telegram yakın zamanda “kullanıcı adı alım-satım platformu”nu hayata geçireceklerini duyurdu.

Telegram, 20 Ekim Perşembe günü resmi bir kanal aracılığıyla alan adı alım-satım platformunun geliştirme aşamasının bittiğini ve yakında kullanıma sunulacağını duyurdu. Telegram kurucusu Pavel Durov tarafından ortaya atılan platform fikrinin The Open Network (TON) blokzinciri üzerinde hayata geçirileceği belirtildi. Kullanıcı adları için bir açık arttırma sistemini içerek platform, Durov tarafından şu ifadelerle detaylandırıldı:

Kullanıcı adı sahiplerinin bunları korumalı anlaşmalar eşliğinde ilgili taraflara aktarabilecekleri yeni bir platformu hayata geçiriyoruz. NFT benzeri akıllı sözleşmeler aracılığıyla blokzincir üzerindeki mülkiyet güvence altına alınacak.

Bu yeni uygulama sayesinde kullanıcılar Telegram adlarını adeta bir alan adı gibi alıp satabilecekler. Bazı yorumculara göre yakın zaman içerisinde insanlar Telegram kullanıcı adları sayesinde önemli miktarda kazanç elde etme fırsatı yakalayacak.

Coingecko verilerine göre haberin kaleme alındığı esnada TON fiyatı 24 saatlik periyotta %11 yükseliş ile 1,38 dolardan işlem görüyor.

Ton ağı Telegram tarafından üretilmişti fakat ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davalar sonucunda Ton ile Telegram ilişkisi 2020 yılında sonlandırılmıştı.

Telegram Yeni Platformunu Duyurdu: Kullanıcı Adınız Yakında Küçük Bir Servet Edebilir isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Telegram Yeni Platformunu Duyurdu: Kullanıcı Adınız Yakında Küçük Bir Servet Edebilir
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!