Arjantinli Yıldız Futbolcu Lionel Messi ve Bitget’ten Sponsorluk Anlaşması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para borsası Bitget, Arjantinli yıldız futbolcu Leo Messi ile özel bir sponsorluk anlaşması sağladı.

Bitget, Arjantinli yıldız futbolcu Leo Messi ile özel bir sponsorluk anlaşması sağladığını duyurdu. Bitget tarafından yapılan açıklamada, Web3, kripto para birimleri ve futbol alanlarını keşfetmek için Messi ile birlikte çalışacakları ifade edildi.

Bitget, Messi ile sağlanan bu özel ortalık sayesinde yeni etkinliğini de duyurdu:

Eğer bir Messi hayranıysanız, 21 Kasım-19 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan ve 100 Bitcoin’e (BTC) kadar ödül kazanabileceğiniz King’s Cup Global Invitational 2022: Football Edition etkinliğine göz atın!

Bitget’in önceki dönemlerde birçok futbol kulübü ile özel sponsorluk anlaşmaları sağladı ve e-spor etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Bu kulüpler arasında İtalyan futbol devi Juventus ve Türk futbol devi Galatasaray‘da yer alıyor.

Henüz Messi anlaşmasına dair tek bir etkinlik açıklayan borsa ileriki dönemlerde daha fazla gelişme geldikçe açıklamalarda bulunacağının altını çizdi.

Arjantinli Yıldız Futbolcu Lionel Messi ve Bitget’ten Sponsorluk Anlaşması isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Arjantinli Yıldız Futbolcu Lionel Messi ve Bitget’ten Sponsorluk Anlaşması
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!