Borsalardan Günlük Bazda Son 4 Ayın En Büyük Bitcoin (BTC) Çıkışı: Satış Baskısı Kalkıyor Mu?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analitik şirketi Santiment, yatırımcıların aniden Bitcoinlerinin (BTC) büyük bir kısmını borsalardan soğuk cüzdanlara aktardığına dikkat çekti.

Santiment 19 Ekim tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı grafikte, kripto para borsalarından yüklü miktarda Bitcoin çıkışına işaret etti. Şirket, 18 Ekim tarihinde borsalardan yapılan büyük çıkışı belirterek günlük bazda son 4 ayın en büyük çıkışı olduğunu açıkladı.

Analitik şirketi, 18 Ekim tarihinde 40.572 Bitcoin’in borsalardan çekildiğini bunun 18 Haziran’dan bu yana en büyük çıkış olduğunu söyledi. Öte yandan bu hareket borsalardaki toplam Bitcoin arzını %8,48’e düşürdü. Borsalardaki Bitcoin arzı %8,48 ile Kasım 2018’den bu yana en düşük oranına ulaştı.

Analistler, borsalardan soğuk cüzdanlara çekilen kripto para miktarının artışının uzun vadeli yatırımcıların piyasada artan faaliyetine işaret ettiğini varsayarak bu durumun piyasa için olumlu olduğunu öne sürüyor. Uzun vadeli yatırımcılar, genellikle varlıklarını soğuk cüzdanlarda muhafaza etmeyi tercih ettiği biliniyor.

Borsalardan Günlük Bazda Son 4 Ayın En Büyük Bitcoin (BTC) Çıkışı: Satış Baskısı Kalkıyor Mu? isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Borsalardan Günlük Bazda Son 4 Ayın En Büyük Bitcoin (BTC) Çıkışı: Satış Baskısı Kalkıyor Mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!