Floki Inu’dan (FLOKI) Binance Listelenmesi İçin İmza Kampanyası: 29 Bin İmza Toplandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Floki Inu ekibi, FLOKI’nin Binance’de listelenmesi için change.org üzerinden bir imza kampanyası başlattı.

Floki Inu 17 Ekim tarihinde resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, topluluğundan FLOKI’nin Binance’de listelenmesi için başlatılan kampanyaya destek olmalarını istedi.

Change.org’da başlatılan ve FLOKI’nin Binance’de listelenmesini hedefleyen kampanyada 35 bin imza toplaması amaçlanıyor. Haberin kaleme alındığı esnada toplam imza sayısı 29 bin civarında bulunuyor.

Bu kampanya Floki topluluğu tarafından başlatılan ilk kampanya değil. Bu yılın başında, topluluk tarafından başlatılan başka bir imza kampanyası FLOKI’yi Robinhood’da listeletmeyi amaçlamıştı. Fakat o kampanya çok fazla rağbet görmedi ve uzun süreli bekleyişe rağmen 2 bin imzayı geçemedi.

Her ne kadar ilk imza kampanyası hüsran ile sonuçlanmış olsa da FLOKI’nin Binance’de listelenmesi için topluluk tarafından sağlanan desteğin kayda değer olduğu görülüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Floki Inu’dan (FLOKI) Binance Listelenmesi İçin İmza Kampanyası: 29 Bin İmza Toplandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!