Mastercard, Kripto Para Yatırımcılarını Heyecanlandıran Açıklamayı Yaptı: Günlük Alışverişlerde Kripto Para Kullanımı Kolaylaşacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto paraların günlük alışveriş işlemlerinde birer ödeme aracı olarak kullanılabilmesi, kripto para topluluğu tarafından her zaman olumlu bir gelişme olarak karşılandı. Zira bu gelişmenin, kripto paraların yaygınlaşmasına zemin hazırlayacağı düşünülüyor ve genel görüş de bu yönde. Bu kapsamda Mastercard, bir süredir kripto paraların ödeme aracı olarak kullanılabilmesine olanak tanıyan projeler üzerinde çalışmalarını sürdürüyordu. Bugün bir açıklama yayınlayan şirket, “kripto para birimlerini günlük ödeme yöntemine dönüştürmek” için çalıştıklarını belirtti. Mastercard, dijital varlıklara destek vermeye devam ediyor.

“FİNANSAL SİSTEMİN ALTYAPISINI DÖNÜŞTÜRME POTANSİYELİNE SAHİP”

Mastercard Kripto Para

Mastercard bünyesinde Dijital Varlık ve Blockchain Ürünleri ve Dijital Ortaklıklar Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Raj Dhamodharan, bugün yaptığı açıklamada, “Kripto para birimleri ve merkez bankası dijital para birimleri (CBDC’ler) gibi dijital varlıklar, finansal sistemin altyapısını dönüştürme potansiyeline sahip. NFT’ler ve Metaverse ürünleri ise tüketicilerin alışveriş yapma ve iletişim kurma şeklini değiştirebilir” sözlerini dile getirdi.

“BİR GÜN TEMASSIZ ÖDEMELER KADAR SORUNSUZ OLABİLİR”

Raj Dhamodharan yaptığı açıklamada ayrıca, “Bir gün bir dijital para birimine sahip olma ve harcama yeteneği, temassız bir kart ödemesi yapmak kadar sorunsuz olabilir. İnsanlar için seçenekleri genişletmenin önemli bir yolu, geçtiğimiz yıl açıkladığımız ve ilerlemeye devam eden bir plan olan Mastercard onaylı belirli dijital varlıklar için ağlarımıza getirmektir” sözlerini dile getirdi. Mastercard’ın yetkili ismi, ekosistemin büyümesi için temel alanlara öncelik vermekten heyecan duyduklarını ifade etti.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mastercard, Kripto Para Yatırımcılarını Heyecanlandıran Açıklamayı Yaptı: Günlük Alışverişlerde Kripto Para Kullanımı Kolaylaşacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!