21Shares Orta Doğu’nun İlk Fiziksel Destekli Bitcoin (BTC) ETP’sini Nasdaq Dubai’de Listeledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto yatırım ürünü ihraççısı 21Shares, Orta Doğu’nun ilk fiziksel destekli Bitcoin (BTC) borsa yatırım ürününü (ETP) Nasdaq Dubai’de listeledi.

21Shares 12 Ekim tarihinde yaptığı basın açıklamasında, şirketin Orta Doğu’nun ilk fiziksel destekli Bitcoin ETP’sini ABTC koduyla Nasdaq Dubai’de listelediğini duyurdu. Şirket ABTC’nin Avrupa’daki muadili ile aynı şekilde işlem gördüğünü belirtti.

Dubai listelemesinin ardından yedi ülkede piyasaya sürülmüş 46 ürüne sahip olan 21Shares, geçtiğimiz ay bir finansman turunda 25 milyon dolar toplayarak bunun kendisini İsviçre’nin en büyük kripto unicorn’u yaptığını öne sürdü.

21Shares Ortadoğu sorumlusu Şerif El- Haddad, şirketin hamlelerinin oldukça başarılı olduğunu, kripto paraların gelecekte yatırımcılar ve varlık yöneticileri için geleceğin varlığı haline geldiğini ifade etti.

BAE’nin diğer Arap ülkelerinden daha fazla kripto para yatırımı yaptığını belirten 21Shares ana şirketi 21.co‘nun CEO’su Rashwan, ABTC hakkında ise fonun 1:1 oranla Bitcoin teminatı tuttuğunu ayrıca teminatın da çevrim dışı bir cüzdanda muhafaza edildiğini açıkladı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
21Shares Orta Doğu’nun İlk Fiziksel Destekli Bitcoin (BTC) ETP’sini Nasdaq Dubai’de Listeledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!