21Shares, Nasdaq Dubai’de Bitcoin ETP’sini Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto yatırım şirketi 21Shares, yeni bir ETP hamlesi ile gündeme geldi. Çıkan son haberlere göre; 21Shares Orta Doğu’da Nasdaq Dubai’de listelenecek fiziksel bir Bitcoin borsasında işlem gören ürünü (ETP) piyasaya sürdü.

21Shares’dan Bitcoin ETP Hamlesi

Kripto para piyasası büyümeye devam ettikçe borsada işlem gören ürünlere (ETP) yapılan başvurular da artış göstermeye başladı. Kripto yatırım şirketi 21Shares, küresel olarak genişlemeye devam ediyor. Şirket şu anda yedi farklı ülkede 12 borsada listelenen 46’dan fazla ürün sunuyor.

Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz yıl, Kanadalı kripto varlık yöneticisi 3iQ’nun Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF), Nasdaq Dubai’de işlem görmeye başlamıştı. 3iQ’nun ETF’si Orta Doğu’da ticarete başlayan ilk kripto para birimi fonuydu.

İlginizi çekebilir: SEC WisdomTree’nin Spot Bitcoin ETF’sini Reddetti

Ayrıca kripto borsası Binance de şehirde kripto ile ilgili bir dizi hizmet sunmak için Dubai’nin Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan bir lisans almıştı.

Aslında geniş çerçevede bakarsak Dubai’nin kripto sektörü için büyük planları olduğunu görebiliyoruz. Yakın zamanda başlatılan Dubai Metaverse Stratejisi, 1.000’den fazla Blockchain ve metaverse şirketini şehre çekmeyi ve 2030 yılına kadar 40.000’den fazla sanal işi desteklemeyi hedefliyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
21Shares, Nasdaq Dubai’de Bitcoin ETP’sini Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!