Neblio, Terra Classic’e Altyapı Desteği Sağlayacak

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terra ekosistemi, çöküş sonrası kripto sektöründe büyük bir etki yarattı. İki farklı ağ olarak hayatına devam eden Terra, yeni gelişmeler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda Terra Classic (LUNC) için yakım protokolünün başlatılması, hem LUNC fiyatını artırdı. Son olarak Neblio Blockchain platformu ve Terra Rebels, Terra Classic Blockchain geliştirilmesi konusunda iş birliklerini resmi olarak duyurdu. Neblio, Terra Classic Blockchain’i için altyapı, geliştirme ve finansal konularda destek sağlayacak.

Neblio Blockchain, Terra Classic’e Destek Olacak

Neblio Blockchain platformu ve Terra Rebels, Terra Classic Blockchain geliştirilmesi konusunda iş birliklerini resmi olarak açıkladı. Böylece Neblio, Terra Classic Blockchain’i için altyapı, geliştirme ve finansal konularda destek sağlayacağını belirtti.

İlginizi çekebilir: Ethereum Ekibi Nethermind, Uniswap’ı StarkNet’e Çevirdi

Söz konusu açıklama Neblio’nun resmi Twitter hesabı üzerinden yapıldı:

Terra Rebels, Terra Classic Topluluğu adına Terra Classic blok zincirini sürdürme konusundaki temel misyonumuzu yerine getirmemize yardımcı olmak için altyapı, finansal ve danışmanlık desteği sağlayan NebliTeam’in Resmi Destekçimiz olduğunu duyurmaktan gurur duyuyor.

Neblio’nun merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) geliştirilmesini kolaylaştıran bir kurumsal blok zinciri platformu olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca platform, diğer Blockchain için destek ve danışmanlık hizmetleri de sağlıyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Neblio, Terra Classic’e Altyapı Desteği Sağlayacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!