FTX CEO’su Sam Bankman-Fried FTX V2’yi Duyurdu: Bir Dizi Yenilik Geliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in Kurucusu Sam Bankman-Fried borsanın bir dizi yenilikten geçerek yatırımcılara daha isabetli fiyatlar ve daha hızlı trade imkanı sunacağını açıkladı.

Sam Bankman 10 Ekim tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, yatırımcılardan gelen istekler doğrultusunda emir eşleştirme sistemi başta olmak üzere birçok sistemde teknik yenilemeler yaptıklarını belirtti. Bu yenilemelerin sonucunda emir iletiminin geçmişe oranla minimum %50 daha hızlı olmasını beklediklerini ifade eden Bankman, hacim tarafında da yükseliş beklediklerini açıkladı.

Yeni bir sipariş eşleştirme yazılımı ve daha verimli API yollarıyla müşterilerinin daha hızlı ve verimli bir ticaret yürüteceğini iddia eden CEO, özellikle API güncellemesiyle beraber API yatırımcılarının ihtiyaçlarına cevap vereceklerini ifade etti.

Önümüzdeki ay boyunca bazı özelliklerin yayınlanacağını belirten Bankman, büyük güncellemenin 21 Kasım 2022 tarihi itibariyle yayında olacağını ve bu tarihin FTX V2’nin başlangıcı sayılacağını bildirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX CEO’su Sam Bankman-Fried FTX V2’yi Duyurdu: Bir Dizi Yenilik Geliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!