Dubai’de Metaverse’e Katılan İlk Banka CBI Oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dubai merkezli kurumsal bir banka olan Commercial Bank International (CBI), Metaverse’e katıldığını açıklamıştır. Banka, Decentraland’da bir Metaverse arsası satın aldı. Ayrıca hizmetlerinin bazılarını başlattı. Bu girişim bankayı, Birleşik Arap Emirlikleri’nde böyle bir başarıya ulaşan ilk banka haline getirdi. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

CBI Decentraland Metaverse’te İş Yerini Açtı!

CBI, Orta Doğu’da Metaverse’e giriş yapan birkaç bankadan biridir. Şirketin Decentraland’taki dijital sitesi, konukların erişimine açılmıştır. Decentraland, kullanıcıların sanal arazi alıp satabilecekleri Ethereum üzerinde merkezi olmayan bir sanal dünyadır. Arazi parsellere bölünmüştür. Ayrıca her parsel bir NFT olarak basılmaktadır. Kullanıcılar, evler, mağazalar, oyunlar ve diğer uygulamalar dahil olmak üzere arazilerinde istedikleri her şeyi inşa edebilmektedir. Metaverse’teki varlıklarının kontrolünü ellerinde tuttukları için, varlıklarını pasif gelir için paraya çevirebilmektedir.

CBI kullanıcıları, Decentraland’taki konuma cbi.dcl.eth aracılığıyla erişebilecektir. Ayrıca Decentraland GPS koordinatlarını 63, -127 olarak girerek konuma erişmek mümkündür. Kullanıcıların dijital alana erişebilecekleri başka web siteleri de bulunmaktadır. Ek olarak CBI sanal ofisini, önümüzdeki hafta XVERSE’e katılımıyla resmi olarak başlatacaktır. XVERSE, Metaverse teknolojisini benimsemeye hazır firmalara ayrılmıştır.

Etkinlik, 10-14 Ekim tarihleri ​​arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Buna ek olarak CBI, etkinlik sırasında standında yer alacak geleceğe yönelik bir program düzenleyecektir. Yeni ortaklığa göre kurumsal banka, kökleri Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan bir burger zinciri olan Pickl ile ortak olacaktır. Bu iş birliği, Metaverse’ü ve olası kullanım durumlarını sergilemeyi hedeflemektedir.

Her iki şirkette Metaverse’ün gerçek zamanlı ve gerçek dünya uygulamasını gösterecektir. Banka, bu gösterinin Ortadoğu’da türünün ilk örneği olacağını belirtmektedir. Pickl ve CBI, sanal dünyanın dijital ekonomiyi nasıl daha da güçlendirebileceğini göstermek için bir gösteri gerçekleştirecektir.

Banka Son Teknolojileri Araştırmaya Devam Edecek!

CBI CEO’su Ali Sultan Rakkad Al Amri, bankanın Birleşik Arap Emirlikleri’nde bu kadar cesur bir adım atan ilk banka olmaktan gurur duyduğunu belirtmiştir. CEO, bankanın hem müşterilerine hem de çalışanlarına Metaverse deneyimini ve hissini sunacağını savunmaktadır. Ayrıca Rakkad Al Amri, son başarının bankanın Dubai’nin dünyanın önde gelen yenilikçisi olma uzun vadeli hedefine olan sağlam inancını ve sarsılmaz desteğini gösterdiğini söylemiştir. Ek olarak, banka gerçek ve dijital dünyaların birleştirilmesini iyileştirmeyi planlamaktadır. Bu nedenle yeni, ileri teknoloji ve dijitalleşme projelerini benimsemeye devam edecektir. Bu girişimler şirketin, dijital ekonomide diğer bankaların üzerine çıkmasına yardımcı olacaktır.

CBI’ın sanal sitesinin açılması, organizasyonun Metaverse’te devam eden yolculuğunda önemli bir dönüm noktasıdır. CBI, GITEX’in XVERSE etkinliğindeki standında interaktif bir Web3 macerasına değer katacağını açıklamıştır. Ziyaretçiler Metaverse boyunca yolculuk ederken CBI’ın yeni bir aşamasını keşfetme şansına sahip olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dubai’de Metaverse’e Katılan İlk Banka CBI Oldu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!