Yuga Labs, BAYC’a Özel İlk Topluluk Konseyini Başlattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yuga Labs, topluluk liderliğindeki ilk Bored Ape Yacht Club (BAYC) konseyini başlattığını duyurdu. Topluluk konseyi, koleksiyonu destekleme konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahiptir. Ayrıca 7 kişilik bir ekipten oluşmaktadır. Bunlar uzun süredir topluluğa üye olan kişilerden oluşmaktadır. Ayrıca konseyde, Yuga Labs’ın güvenilir danışmanları olan diğer NFT sahipleri de bulunmaktadır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Yuga Labs, BAYC Konseyi Üyelerini Duyurdu!

Resmi blog gönderisine göre, BAYC Konseyi genel olarak topluluğu temsil etmeyi amaçlıyor. Ayrıca topluluk üyelerinin fikirlerini ifade edebilecekleri bir kanal görevi görmesi için çalışmalar devam etmektedir. Konsey yedi üyeden oluşmaktadır. Bunlar, Josh Ong, Sera, Laura Rod, 0xEthan, 0xWave, Negi ve Peter Fang olarak açıklanmıştır.

Başlangıçta konsey, topluluktan doğrudan geri bildirim almaya odaklanacaktır. Ardından meclis üyeleri çeşitli becerilerini ortaya çıkararak topluluğun geliştirilmesine yardımcı olacaktır. Yuga Labs’a göre, diğer Yuga projeleri için BAYC konseyine benzer bir potansiyel yaratma planları bulunmaktadır. Bu, CryptoPunks, Otherside ve Meebits gibi popüler NFT topluluklarının yakından konseye sahip olacağı anlamına gelmektedir.

Yuga Labs’ın Geçmişi

Yuga Labs, 2021 yılının şubat ayında kurulmuştur. Ekip, Bored Ape Yacht Club’ı yaratmasıyla tanınan bir şirkettir. Koleksiyonu yarattığı andan itibaren, şirket iyice tanınır hale gelmiştir. Bununla beraber ilerleyen zamanlarda, BAYC’ın yan ürünleri olan Mutant Ape Yacht Club (MAYC) ve Bored Ape Kennel Club’ı (BAKC) başlatılmıştır.

Ek olarak başarılarının devam etmesiyle beraber, CryptoPunks ve Meebits’i satın almıştır. Ayrıca, NFT topluluğunda öne çıkmaları onları Metaverse projeleri olan Otherside’a yönlendirmiştir. Son girişimle beraber bu BAYC konseyinin lansmanı, Yuga Labs’ın yalnızca Web3 alanında değil, genel olarak pop kültüründe artan etkisinin göstergesi olarak yorumlanmaktadır.

Otherside Metaverse

BAYC’nin arkasındaki şirket olan Yuga Labs tarafından kurulan, Otherside projesi ilk olarak Mart 2022’de açıklanmıştır. Yuga Labs’ın kurucularından bazıları başlangıçta Metaverse projesini reddetmiştir. Ancak şirket, Otherside web sitesinde projenin yeni bir evren inşa etmeyi hedeflediğini belirtti. Şirket Metaverse girişimlerine hız vererek, yeni güncellemeler paylaştı.

Otherside Metaverse projesi ilk olarak, temmuz ayında görücüye çıktı. 4.500 Otherdeed sahibi için düzenlenen açılışta projenin gündüz ve gece görünümleri tanıtılmıştır. Son olarak yakın zamanda Metaverse’ün bir karakteri tanıtılmıştır. Karaktere Kodas adı verilmiştir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yuga Labs, BAYC’a Özel İlk Topluluk Konseyini Başlattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!