SEC Mahkemeden XRP Kullanan şirketlerin özetlerinin Kabul Edilmemesini Istedi, Ripple’dan Itiraz Geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aralık 2020’den bu yana devam eden ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki davada kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde SEC, davaya bakan Yargıç Analisa Torres’ten TapJets Inc. ve I-Remit Inc.’in, Ripple’ın özet karar için hareketlerini destekleyen özetler sunma talebini reddetmesini istedi. SEC’nin mahkemeden bu talebinin üzerinde Ripple da önerilen özetlerin yanlış nitelendirildiğini belirtti.

SEC BU ŞİRKETLERİN ÖZETLERİNİ NEDEN İSTEMİYOR?

Sec Bu Sirketlerin Ozetlerini Neden Istemiyor

Ripple kanadı, SEC’nin iki XRP tarflı firmanın davada özet vermesini engellemeye çalıştığını belirtti. Davada Ripple tarafındaki Filipinler merkezli bir havale şirketi olan I-Remit, Ripple’ın talep üzerine likidite (ODL) çözümüne ciddi ölçüde güven duyuyor. Bir diğer yandan TapJets şirketi de günün her saatinde hızlı uçuş rezervasyonu yapılabilmesi için XRP’yi kullanıyor. Bu nedenle de SEC, mahkemeden özet karar konusunda, I-Remit ve TapJets şirketlerinin sunduğu özetlerin alınmamasını talep etti. Zira her iki şirket de sundukları mektupta, XRP’nin kendi iş modelleri için hayati önemi olduğunu belirtti.

RIPPLE, SEC’NİN TALEBİNİN REDDİNİ İSTİYOR

SEC, bahsi geçen iki firma tarafından önerilen gerekçelerin Ripple tarafından öne sürülmesi gerektiğini savundu. Diğer yandan Ripple ise mektubunda SEC’yi önerilen özetleri yanlış karakterize etmekle suçladı ve Ripple, SEC’nin reddetme talebinin reddedilmesini istedi. Öte yandan Ripple, her iki firmanın da davaya bağlı olmayan bağımsız üçüncü taraflar olduğunu belirtti. Şimdi ise mahkemenin bu konuda vereceği karar bekleniyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC Mahkemeden XRP Kullanan şirketlerin özetlerinin Kabul Edilmemesini Istedi, Ripple’dan Itiraz Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!