OpenSea’den müjde: Toplu işlem imkânı sunacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto koleksiyonları ve NFT’ler için dijital pazar yeri OpenSea, 5 Ekim tarihinde kullanıcıların bundan böyle 30’a kadar dijital koleksiyon öğesini toplu olarak tek bir akışta listeleyebilmelerine ve toplu alım gerçekleştirebilmelerine izin vereceğini duyurdu. 

We’re officially live with bulk listing and buying!

You can now list and buy up to 30 items in a single flow on OpenSea.
Let’s walk through what this experience looks like in this

— OpenSea (@opensea) October 5, 2022

Platform, toplu satın alımlarda kullanıcılarına aynı zincirden 30’a kadar ürünü sepetlerine eklemelerine izin verecek, devamında ise alışverişlerini tek bir işlemde tamamlayabilecekler. OpenSea, böylece hem gas ücretleriyle ilgili maliyetleri azaltmış hem de sürecin daha pratik ve elverişli olmasına imkân tanımış olacak.

Şirket, ayrıca şu açıklamalarda bulundu:

“Toplanan öğeler sekmenizde, bir öğe kartının üzerine geldiğinizde “+” butonuna tıklayarak veya “Daha Çok Seçenek” menüsünde “satış listesine” tıklayarak toplu listelere erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca, tek seferde listelemek için 30’a kadar öğe seçebilirsiniz.” 

OpenSea, geçtiğimiz ay içerik üreticilerinin NFT koleksiyonlarını kendi özelleştirilebilir ve özel listeleme sayfalarında başlatmalarına imkân tanıyan kapsamlı bir girişim başlatmıştı. OpenSea, bu girişim ile pazar yerinin ana sayfasında daha fazla görünürlük ve keşfedilebilirlik yakalamayı umuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
OpenSea’den müjde: Toplu işlem imkânı sunacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!