LG, Fr0ntierX NFT Platformu ile Ortaklık Kurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

LG Electronics (LG), NFT platformu Fr0ntierX ile küresel bir ortaklık açıkladı. Bu ortaklık sayesinde LG, LG webOS Smart Signage üzerinde birinci sınıf, etkileşimli NFT entegrasyonları ekleyecektir. Ayrıca deneyimleri geliştirmede ortaklaşa çalışılacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

LG, NFT Teknolojisini Entegre Edecek!

Gerçekleşen ortaklık, LG’nin NFT alanına ilk adımı değildir. Ortaklık, Fr0ntierX’in yazılım çözümleri paketi etrafında inşa edilmektedir. Bundan dolayı ekranda NFT’lerin güvenli bir şekilde doğrulanmasına izin verilecektir. Bu girişim, markaların NFT faydasını en üst düzeye çıkarmasını sağlayacaktır.

Fr0ntierX yazılımı, perakende, konferans, etkinlik ve diğer ortamlarda ekranda gerçek zamanlı NFT kimlik doğrulamasını mümkün kılmaktadır. LG Kurumsal Satış Başkanı Richard Topping, konu hakkında kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Fr0ntierX, dikey pazarlarımızın tüm yönlerini ele almak için benzersiz bir çözüm sunuyor. Çığır açan yazılımlar, webOS entegrasyonuna sahip yüzde 100 karbon nötr NFT’ler ve beyaz etiketli uygulamalar sunacaktır’ dedi.

Bu LG webOS Smart Signage ortaklığı, müşterilerin benzersiz ve sorunsuz bir şekilde NFT’lere göz atmasına olanak sağlayacaktır. Ayrıca müşteriler, satın alma ve etkileşime girmede sıkıntı yaşamayacaktır. NFT alanını genişletmeye devam eden yeni entegrasyon artık dünya çapındaki pazarlarda bulunabilmektedir.

Fr0ntierX NFT

Fr0ntierX, Web3’e geçiş yapmak isteyen markalar için hizmet sağlayan bir ortaktır. Şirket, sektörde tescilli teknoloji paketi aracılığıyla, güvenli bir kullanıcı deneyimi yaratmak için Web3 alanında çalışmalar yürütmektedir. Ayrıca teknolojilerinin, birkaçını saymak gerekirse cüzdanlar, pazar yerleri, uygulamalar ve STK’yı içermektedir. Fr0ntierX’in LG ile webOS Smart Signage üzerindeki ortaklığı, DHL ve Rarible’ı da içeren birçok yüksek profilli ortaklığından biridir.

LG’nin NFT Girişimleri

LG bundan önce NFT alanında sıkça adını duyurmayı başarmıştır. Uzun süredir araştırmalarını sürdüren şirket yakın zamanda bir NFT platformu başlatmıştır. Şirket ve Hedera ağı, insanların LG’nin akıllı telefonlar için kripto cüzdanı Wallypto ile NFT satın almalarını sağlayan bir uygulama yaratmıştır. Ayrıca cüzdanın beta sürümü geçen ayın ilk günlerinde piyasaya sürülmüştür. Hedera ve şirket, LG’nin Hedera yönetim konseyine katıldığı 2020’den itibaren birlikte çalışmaya başlamıştır. Ayrıca Google, IBM, Deutsche Telekom ve Hindistan Teknoloji Enstitüsü de konseyde yer almaktadır.

NFT platformundaki Drops özelliği, sanatçılar hakkında bilgi vermeye yaramaktadır. Ayrıca sanatçıların, son çalışmalarından örnekler göstermektedir. Gerçek zamanlı Live Drops özelliği, kullanıcılara NFT’leri yayınlamalarına yardımcı olmak için bildirimler göndermektedir. Ayrıca kullanıcılar, işlem başına 0,0001 dolardan daha düşük bir fiyata Hedera’da işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LG, Fr0ntierX NFT Platformu ile Ortaklık Kurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!