Grayscale, Bitcoin madenciliği altyapısına yatırım imkanı sunacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık yönetim devi Grayscale Investments, ayı piyasasında Bitcoin madenciliğine yatırım yapma imkanı sunacak.

Dünyanın en büyük BTC yatırım aracı Grayscale Bitcoin Tröstü’nün (GBTC) yöneticisi, 6 Ekim tarihli basın bülteniyle Grayscale Digital Infrastructure Opportunities LLC’nin (GDIO) kurulduğunu duyurdu. Özel bir faaliyet şirketi olan GDIO, yatırımcılara kripto kışında Bitcoin madenciliğine yatırım yapma olanağı verecek.

Yeni oluşum, Bitcoin ekosisteminin temelini oluşturan madencilik donanımlarına yatırım yapacak. GDIO’nun günlük operasyonları ise Grayscale’in bir alt kuruluşu olan dijital varlık madenciliği ve staking altyapısı şirketi Foundry üstlenecek.

Hizmetin akredite tüm bireysel ve kurumsal yatırımcılara açık olduğu belirtilirken, şirketin ABD Yatırım Şirketi Yasası kapsamında kaydolmasının gerekmemesi nedeniyle, yatırımcılara diğer yatırım şirketlerinde sunulan yasal korumaların sağlanmayacağı vurgulandı.

“Grayscale’in kripto ekosisteminin merkezindeki eşsiz konumu, yatırımcıların farklı piyasa döngülerinde sermayelerini işletebileceği teklifler oluşturmamızı sağlıyor,” diyen Grayscale CEO Michael Sonnenshein, şöyle devam etti:

“Ekibimiz kripto ekosistemine yatırım yapmanın önündeki engelleri azaltmak için uzun süredir çalışıyor. Önce dijital varlıklara doğrudan yatırım imkanı verdik, sonra çeşitlendirilmiş tematik ürünlr sunduk, şimdi ise GDIO ile altyapı hizmeti başlatıyoruz.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Grayscale, Bitcoin madenciliği altyapısına yatırım imkanı sunacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!