Eski Coinbase Çalışanı Yeni Projesi İçin 5,3 Milyon Dolar Topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase’in iki eski çalışanı, kurdukları yeni proje için 5,3 milyon dolar tohum yatırımı aldı.

Coinbase’in iki eski çalışanı tarafından kurulan Scale3 Labs adlı firma, blockchain sektöründeki node operatörlerinin kullanabileceği yeni bir altyapı kuruyor.

Bugün öğrenilen bilgilere göre şirket, başta Redpoint Ventures olmak üzere, Mysten Labs ve Howard University’den toplamda 5,3 milyon dolar değerinde tohum yatırımı aldı.

Şirketin kurucuları Ola Muse ve Karthik Kalyanaraman, Coinbase’teki işlerinden ağustos ayında ayrılmışlardı. Bu ikilinin, yeni projeleri için tohum yatırımı alması iki ay gibi kısa bir süre sürdü.

Scale3 Labs’in amacı, node operatörlerinin yaptığı işlemleri daha verimli hale getirmek.

Firma kurucularından Muse, basına verdiği demeçlerde, node operatörlerinin günümüzde nodelarını güncellemek için sekiz saat harcadığını, Scale3 Labs tarafından sağlanan altyapı sayesinde bu sürenin “20 dakikanın altına” inebildiğini söyledi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Coinbase Çalışanı Yeni Projesi İçin 5,3 Milyon Dolar Topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!