Btcion Madencisi Marathon’dan Compute North’a Yatırım

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madencilik şirketi Marathon, yatırımlarına devam ediyor. Marathon, iflas eden veri merkezi Compute North’a 31.3 milyon dolarlık yatırım yaptı.

Marathon’dan Compute North’a Önemli Yatırım

Önde gelen Bitcoin (BTC) madencilik şirketlerinden birisi olan Marathon Digital, iflas etmiş veri merkezi Compute North’taki farklı kuruluşlara 10 milyon dolar ve teminatsız kıdemli senete de 21.3 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı.

Kendisine ait madencilik tesisleri bulunmayan ve madencilik tesisatları için diğer veri merkezleri ile anlaşmalar yapan Marathon, Compute North’a yaklaşık 50 milyon dolarlık bir yatırım yaptı. Yapılan açıklamada, bu yatırımın esas olarak Teksas’taki King Mountain ve Wolf Hollow madencilik tesislerinin işletilmesiyle ilgili güvenlik mevduatları ve ön ödemeler için yapıldı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Hash Rate, Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

İflas eden Compute North, zorlu kripto para piyasası, arz sorunları ve kripto borç verenlerin yaşadığı sorunlar nedeniyle geçtiğimiz ay iflas başvurusu yaptı.

Hali hazırda şirketin en büyük müşterilerinden birisi olan Marathon’un bu yatırım yapması da şirketin gelecekteki faaliyetleri için önemli görülüyor.  Son olarak Marathon Digital’in saniyede 5.7 exahash (EH/s) hash oranına sahip ve şirket bunu 2023 yılı içinde 23 EH/s’ye çıkartmayı planlıyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Btcion Madencisi Marathon’dan Compute North’a Yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!