BTC Maksimalisti Michael Saylor Ile Altın Yatırımcısı Peter Schiff Karşı Karşıya Geldi: Dolandırıcı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) maksimalisti olarak tanınan, şirketinin Bitcoin satın alma işlemlerine daha fazla ağırlık vermek ve odaklanmak için CEO’luk görevini devrederek yönetim kurulu başkanlığına geçen MicroStrategy eski CEO’su Michael Saylor, Twitter’da Bitcoin karşıtı olarak bilinen Peter Schiff ile tartışma yaşadı. Peter Schiff, her fırsatta Bitcoin ile dalga geçmesiyle, Bitcoin’i küçümsemesi ve altın yatırımları ile tanınıyor. Bitcoin konusunda iki zıt kutup olan Schiff ve Saylor, sosyal medyada bir tartışmada karşı karşıya geldi.

SCHIFF, SAYLOR’I DOLANDIRICILIKLA SUÇLADI

Tartışmayı başlatan isim, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Kim Kardashian’ı suçlaması ile ilgili paylaşımda bulunup konuya Saylor’a da çeken Peter Schiff oldu. Peter Schiff, SEC’nin Kim Kardashian’a verdiği cezanın ardından, “Peki ya gerçek dolandırıcılar? Saylor’ın kriptoyu dolandırıcılık için kullanırken Kim’den (Kardashian) çok daha fazla kazancı vardı” sözlerini dile getirdi. Michael Saylor bu paylaşıma hızlı bir yanıt verdi.

MICHAEL SAYLOR’DAN YANIT GELDİ

Michael Saylor verdiği yanıtta, “Bitcoin bir menkul kıymet değil, bir emtiadır. Bir emtiayı savunmak çelik, alüminyum, beton, cam veya graniti teşvik etmeye benzer. BTC ağı yollara, raylara, radyoya, telefona, televizyona, internete veya İngilizceye benzer faydacı yararlar sunan açık bir protokoldür” ifadelerini kullandı. Saylor’ın, Schiff’in desteklediği altını listeye koymaması da dikkat çekti. Başka bir kullanıcı ise Schiff’in altın reklamı yaptığını söyledi ve bunun üzerine Schiff de altın reklamı yapmanın, Bitcoin reklamı yapmakla aynı şey olmadığını söyledi.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BTC Maksimalisti Michael Saylor Ile Altın Yatırımcısı Peter Schiff Karşı Karşıya Geldi: Dolandırıcı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!