Aytemiz, metaverse’te akaryakıt istasyonu kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerli akaryakıt şirketi Aytemiz, metaverse dünyasına giriş yaptığını duyurdu.

Aytemiz, resmi internet sitesinde 6 Ekim’de yayınlanan basın bültenine göre, popüler metaverse Decentraland’de akaryakıt istasyonu açtı. 139,-72 koordinatlarında açılan bu istasyon, metaverse’teki ilk akaryakıt istasyonu oldu.

Decentraland ziyaretçileri, böylece yeni bir istasyon deneyimi yaşarken, diğer yandan da metaverse istasyonundaki uygulama ekranları üzerinden sunulan özel kod ile, gerçek dünyada yıl sonuna kadar yüzde 50 indirim ile akaryakıt satın alabilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Aytemiz Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, şöyle belirtti:

“Metarverse’ün ilk akaryakıt istasyonunu Decentraland içindeki popüler alanlardan biri olan ve şu anda aylık 280 bin kişi tarafından ziyaret edilen Dragon City isimli tema parkın yanına kurduk. Özellikle erişimi kolay ve eğlenceli bu yeni sanal deneyimin herkesin çok ilgisini çekeceğini düşünüyoruz. Bu yeni sanal dünyanın, e-ticaret de dahil, tüm ticareti yeniden değiştireceğini öngörüyoruz.”

Demirağ, “Metaverse evreninde yer alan dünyanın ilk akaryakıt markası olarak geleceğe kendimizi bugünden hazırlıyor, sunacağımız deneyimlerle rekabette ön plana çıkmak istiyoruz,” diye ekledi.

Genel müdür, metaverse’e özel “MetaFuel” adlı bir yakıt konsepti de oluşturulduğunu açıkladı. Kullanıcılar, metaverse’te bu yakıtın verildiği pompa adalarını, Demirağ’ya göre AR teknolojisi sayesinde gerçek dünyada deneyimleyebilecek.

“Geleceğin yakıtı konsepti ile ‘MetaFuel’ yakıtına ilk defa bu istasyonumuzda bir pompa adasında yer verdik. Teknoloji meraklıları AR teknolojisi sayesinde MetaFuel pompa adalarını, akıllı cihazları vasıtası ile deneyimleme ve görme fırsatını yakalayabilecekler. Dünyadaki ticaret yapma şeklinin tamamen değişeceği yakın gelecekte Metaverse için geliştirilen ürünleri bu evrendeki alanları ziyaret ederek ve kendi özel para birimleriyle satın almak mümkün olabilecek. Dönüşen dünyada şirketler, toplam cirolarının ve kârlarının büyük oranını bu sanal evrenlerdeki faaliyetlerinden elde edecekler.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Aytemiz, metaverse’te akaryakıt istasyonu kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!