Akaryakıt Firması Aytemiz Decentraland (MANA) Metaverse Evrenine Dahil Oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye merkezli akaryakıt şirketi Aytemiz, metaverse dünyasına giriş yaptığını duyurdu. Decentraland (MANA) üzerine kurulan sanal benzin istasyonu beraberinde birçok yeniliği getiriyor.

Doğan Holding Aytemiz Grubu tarafından yönetilen akaryakıt firması Aytemiz, metaverse evrenine adım attığını duyurdu. Dünyada bir ilk olarak tanıtılan metaverse akaryakıt istasyonu beraberinde birçok yeniliği kullanıcılara sunuyor.

Şirket tarafından yayınlanan duyuruya göre, Decentraland üzerinde Aytemiz’i ziyaret eden kullanıcılara Aytemiz Vaay ile yakıt alımlarında %50 indirim avantajı sağlanacak. 31.12.2022 tarihine kadar geçerli olan bu kampanya için kullanıcıların birkaç adımı tamamlaması gerekiyor.

Kullanıcıların avantajlardan faydalanması için Decentraland üzerindeki 139, -72 korunumunu ziyaret etmesi gerekiyor. Metaverse üzerinde konuk olarak ya da kullanıcı girişi yapılarak oluşturulacak avatar ile belirlenen konuma giden kullanıcıları birçok farklı deneyim de bekliyor.

Motorcu dostu istasyon, ON 7/24 Market, elektrikli araç şarj noktası ve yine dünyada bir ilk olan MetaFuel gibi konseptleri deneyimlemek isteyen kullanıcıların Web3 cüzdanlarıyla söz konusu adrese bağlantı kurmaları gerekiyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Akaryakıt Firması Aytemiz Decentraland (MANA) Metaverse Evrenine Dahil Oldu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!