Ripple Fiyat Analizi: XRP, %5 Artışın Ardından Gözünü 0,50 Dolara Dikti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Boğalar, XRP’yi yukarı yönlü tutmayı başardı ve fiyatı tekrar 0,50 doların üzerine çıkarmaya hazır görünüyor.

Temel Destek seviyeleri: 0,44 ABD doları  

Anahtar Direnç seviyeleri: 0,55 ABD doları 

0,44 ABD doları olan kilit desteğin ikinci bir başarılı testinden sonra, XRP daha yükseğe çıkmaya ve anahtar direnci 0,55 ABD dolarından zorlamaya hazır görünüyor. Boğalar fiyat hareketini kontrol ettiği sürece, momentum devamı destekler. Bununla birlikte, ayıların 23 Eylül’de olduğu gibi devreye girmesi durumunda, bu kilit seviyeye ulaşırsa fiyata göz kulak olmak önemlidir.

xrpripple fiyat analizi: xrp, %5 artışın ardından gözünü 0,50 dolara dikti! 3

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim yükselişini sürdürdü ve son üç günlük mum, bu yazının yazıldığı sırada yeşil renkte. Hacim 23 Eylül’deki yükselişten bu yana düşerken, alıcılar XRP ile ilgilenmeye devam ediyor.

RSI : Günlük RSI 50 puanın üzerinde tutunmayı başardı ve şimdi 70 puanda aşırı alım bölgesine doğru geri dönmeye istekli görünüyor.

MACD : Günlük MACD, birkaç gün önceki düşüş eğilimine rağmen yatay seyrediyor. Bu, boğaların kilit dirence karşı çabalarını yakında yenileyebileceğinin sinyalini veriyor.

xrpripple fiyat analizi: xrp, %5 artışın ardından gözünü 0,50 dolara dikti! 4

XRP Fiyatı İçin Kısa Vadeli Tahmin

Fiyat hareketi, alıcıların XRP’yi 0,50 doların üzerinde ve hatta 0,55 dolardan kilit direncin üzerinde almaya kararlı olduğunu gösteriyor. Başarılı olmaları durumunda, bu, kripto para biriminin bir sonraki 0,70 doları hedeflemesinin yolunu açacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
46

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Fiyat Analizi: XRP, %5 Artışın Ardından Gözünü 0,50 Dolara Dikti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!