Horizon, A Serisi finansman turunda 40 milyon dolar topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skyweaver oyununun geliştiricisi Horizon Blockchain Games, 4 Ekim’de şirketin açıkladığı A Serisi finansman turunda 40 milyon dolar topladı. Yatırım turu, Polygon, Take-Two Interactive, Ubisoft, Xsolla, The Sandbox kurucu ortağı Sebastien Borget, Sky Mavis ve Axie Infinity kurucu ortağı Aleks Larsen’in ek katılımıyla Brevan Howard Digital ve Morgan Creek Digital tarafından yönetildi. .

Horizon, topladığı fonlarla Web3 ürünlerine yatırım yapmayı ve operasyonlarını ölçeklendirmeyi planlıyor. Şirket, özellikle geliştirici yığınını ve akıllı cüzdan dizilimini büyütmek ve NFT sıra tabanlı kart oyunu Skyweaver’ın içeriğini ve erişimini genişletmenin yanı sıra yarı-değişebilir token (SFT) pazaryeri Niftyswap’ı tanıtmak istiyor.

Horizon kurucu ortağı ve CEO’su Peter Kieltyka ise A serisi finansman turunun, şirketin “pazarlama, topluluk ve ortaklık girişimleri yoluyla platformumuza daha fazla oluşturucu çekerek ekosistemini büyütmesine,” olanak verdiğini söyledi.

Polygon ağına dayanan Skyweaver, oyuncuların birbirleriyle savaşmalarını ve pazaryeri aracılığıyla alım satım yapmak için tokenli kartlar kazanmalarını sağlıyor. Oyun, sınırlı sayıda oyuncu için aylarca süren testlerin ardından şubat ayında piyasaya sürülmüştü. Şirketin açıklamalarına göre özel betada 3 milyondan fazla oyun oynandı ve bekleme listesine de 345 bin kişi kayıt oldu.

Niftyswap pazarının zincir üzerinde likidite sunarak SFT alım satımını kolaylaştırması bekleniyor. SFT ise hem değiştirilebilir hem de değiştirilemez olabilen bir token olma özelliğine sahip. Tokenler, değerlerini kaybedip değiştirilemez hale geldiklerinde, itfa edilene kadar takas edilebiliyor. Bu tokenler, Horizon ekibi tarafından ortaklaşa oluşturulan ERC-1155 token standardı tarafından etkinleştirildi.

İlginizi Çekebilir. Solana geliştiricisi Coral 20 milyon dolar yatırım aldı

DappRadar’dan alınan verilere göre, en iyi beş oyunun tümünün olumlu sonuçlar vermesi gibi faktörlerle beraber blokzinciri oyunu merkeziyetsiz uygulamalarıyla (DApps) etkileşime giren kullanıcı sayısı eylül ayında artış gösterdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Horizon, A Serisi finansman turunda 40 milyon dolar topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!