Dogecoin (DOGE) Elon Musk-Twitter Haberlerinden Dolayı %8 Yükselişe Geçti!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elon Musk’ın Twitter’a yeniden ilgi göstermesi, Dogecoin (DOGE) için %8.2’lik bir fiyat artışına neden oldu.

Dogecoin (DOGE)

Yakın tarihli bir rapora göre, Tesla’nın CEO’su Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter’ı yaklaşık 44 milyar dolara satın alma niyetini yeniledi.

Sonuç olarak ve belki de bir şekilde beklenen Dogecoin – Musk’ın savunucusu olduğu kripto para birimi fiyatında kayda değer bir artış gördü.

Elon Musk ve Twitter arasındaki destan, bu yıl Nisan ayında 70.000.000’den fazla TWTR hissesini (şirketin %9,2’sini) satın almasıyla başladı. Kısa bir süre sonra firmayı 44 milyar dolara satın alıp özel bir kuruluşa dönüştürme sözü verdi.Twitter, milyarlarca dolarlık teklifi kabul ederken, Musk tutumunu değiştirdi ve platformun onunla el sıkışmadan önce çözmesi gereken, tüm sahte hesapları kaldırmak ve dolandırıcılıklarla başa çıkmak gibi bazı sorunlar nedeniyle anlaşmayı askıya aldı.Musk, Temmuz ayında Twitter’ın “sözleşmeden doğan yükümlülüklerine uymadığını” söyledi ve bu nedenle anlaşmayı feshetti.Ani bir olayda, dünkü raporlar girişimcinin ilgisini yenilediğini ve şirketi hisse başına kabaca 54.20$ veya ilk tekliften yaklaşık 44 milyar$’a satın almaya hazır olduğunu ortaya koydu.Eldeki konuyla alakasız olsa da, Dogecoin’in fiyatı haberlerde fırladı.Haberin çıkmasından bu yana kripto para birimi yaklaşık %8.2 oranında patladı. Bunun nedeni, Musk’ın memecoin’in en popüler savunucularından biri olması ve onu geliştirmeye çalışmak için hem zaman hem de kaynak harcamasıdır.

dogecoindogecoin (doge) elon musk-twitter haberlerinden dolayı %8 yükselişe geçti! 2

Bu yılın başlarında elektrikli araç devi Tesla’nın tüketicilerin Dogecoin’de şirket ürünleri satın almasına izin verdiğini belirtmekte fayda var.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
55

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dogecoin (DOGE) Elon Musk-Twitter Haberlerinden Dolayı %8 Yükselişe Geçti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!