Asus, yeni bir NFT platformu kullanıma sundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tayvan merkezli teknoloji şirketi Asus, ‘Art Black Hole’ isimli yeni bir NFT platformunu kullanıma sunduğunu duyurdu. Söz konusu hamle, şirketin Web3 alanına yönelik ilk adımı oldu. Ethereum tabanlı NFT’ler için oluşturulan platform, Asus’un Web3 departmanı ‘Asus Metaverse Inc’ tarafından geliştirildi.  

Aktarılan detaylara göre; yeni NFT platformu, gücünü Asus’un bulut bilişim ve yapay zeka teknolojilerinden alıyor. Platformun, şimdilik yalnızca kendi NFT’lerini listelemeleri için davetiye gönderilen bir grup NFT sanatçısının kullanımına açık olduğu ifade ediliyor. Platformda kullanıcılar, NFT’leri yeni Tayvan doları kullanarak satın alabiliyor. Art Black Hole, şimdilik aracı satıcılarla yapılan ikincil bir ticareti desteklemiyor. Fakat Asus, ikincil işlemlere uygun bir platformun da yakında kullanıma sunulacağını söylüyor.  

Asus COO’su Joe Hsieh, NFT platformuna ilişkin açıklamalarda bulundu 

Öte yandan; Asus COO’su Joe Hsieh, konuya ilişkin açıklamasında Asus’un gelişmekte olan endüstrilerdeki en son yenilikleri yakından takip ettiğine ve özellikle Web3 alanının potansiyelinden etkilendiğine işaret etti. Daha önce Asus dışında Foxconn ve Ennoconn Corporation gibi diğer Tayvanlı teknoloji üreticileri de Web3 alanına adım atmıştı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Asus, yeni bir NFT platformu kullanıma sundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!