Asus Web3’e Hızlı Girdi, NFT Platformunu Duyurdu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NFT ve metaverse sektörü, birçok dev şirketi kendine çekmeyi başardı. Giyim, finans ve hatta gıda sektöründen birçok şirket, bu alanda yatırımlarını hızlandırmış durumda. Son olarak bu şirketlerin arasına Tayvan merkezli bilgisayar üreticisi Asus da dahil oldu. Şirket ilk Web3 adımını NFT platformunu duyurarak attı.

Asus Web3 Alanina Hizli Girdi NFT Platformunu Duyurdu 2

Asus NFT Platformu Art Black Hole’u Duyurdu

Web3 ve altında birleşen sektörler büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Birçok şirket teknolojilerini bu gelişime ayak uydurmak adına güncellerken, bazı şirketler de bu sektörlere büyük çaplı yatırım yapıyorlar. Asus ise bu alana kendi NFT platformu ile girmeyi tercih etti. ‘Art Black hole‘ isimli platform, henüz beta sürecinde ve sadece davet edilen NFT sanatçıları için kullanılabilir durumda.

Bir Asus sözcüsünün Forkast’a verdiği bilgilere göre ise platform yapay zeka ile destekleniyor. Bu yapay zekanın ne gibi bir görevi olduğu henüz paylaşılmadı. Ancak sözcü, koleksiyonerlerin NFT’leri yeni Tayvan doları ile (TWD) ile satın alabileceklerini belirtti.

İlginizi çekebilir: Haun Ventures’ın Kurucusu Katie Haun’dan NFT Açıklaması

Bununla birlikte Asus’un COO’su Joe Hsieh ise konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Asus, gelişmekte olan endüstrilerdeki en son gelişmeleri yakından takip ediyor. Özellikle Web3 endüstrisinin potansiyelinden çok etkileniyoruz”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Asus Web3’e Hızlı Girdi, NFT Platformunu Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!