Polkadot (DOT) Bu Açıdan Cardano ve Ethereum’u Geride Bıraktı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polkadot (DOT), 522 GitHub etkinliği ile Eylül ayında en yüksek geliştirici etkinliğine sahip blok zinciri olarak Cardano (ADA) ve Ethereum (ETH)’yi geride bıraktı.  

Merakla beklenen Vasil hard fork yükseltmesine rağmen Cardano, Polkadot’u 455 GitHub etkinliği ile takip etti. Ethereum, Birleşmeye rağmen 400 GitHub olayı ile üçüncü sırada yer aldı.

Polkadot’taki geliştirici etkinliğindeki büyüme, temel olarak iki olaya atfedilebilir: Polkadot Runtime’ı 7 Eylül’de v9270’e değiştirmek için yeni bir ağ yükseltmesinin uygulanması ve 13 Eylül’de  vDOT olarak anılan yeni bir DeFi ürününün piyasaya sürülmesi.

DOT’a Sahip Olmak İşe Yarıyor

Polkadot’un yerel kripto para birimi CoinMarketCap’ten alınan verilere göre DOT, işlem ayına 7,03 dolarlık bir endeks fiyatıyla başladı.

Başlangıçta 7 Eylül’de 6,82$’dan düşük bir seviyeden işlem gördükten sonra, piyasada alıcılar tarafından alınan destek 12 Eylül’e kadar fiyatı 7,99$’a kadar yükseltti. 

Satın alma baskısı azaldıkça varlığın fiyatı düştü. Alım baskısındaki bu düşüş, varlığın Göreceli Güç Endeksi (RSI), Chaikin Para Akışı (CMF) ve Para Akışı Endeksi’nin (MFI) 12 Eylül’e kadar düşüş trendlerinde ilgili nötr pozisyonlarını aşmasına neden oldu.

Basın zamanında, RSI 42’de 50 bölgesinin altında konumlandı. DOT’un CMF’si -0.11’de görüldü ve kripto para birimi için satış baskısında yakın bir artış olduğunu gösterdi. MFI, bu yazı itibariyle 49’da sabitlendi ve nötr hattın üzerinde başka bir çapraz geçiş girişiminde bulundu.  

polkadotpolkadot (dot) bu açıdan cardano ve ethereum’u geride bıraktı! 4

Günde Bir Düşüş Boğaları Uzak Tutuyor

DOT, incelenen dönemde dolaşımdaki piyasa değerinde bir düşüş gördü. Messari’nin verilerine göre DOT, aya 8.07 milyar dolarlık dolaşımdaki piyasa değeri ile başladı.

Basında 7,44 milyar dolar olarak sabitlenen DOT’un dolaşımdaki piyasa değeri son 30 günde %4 düştü. 

İncelenen 30 günlük süre içinde, CoinMarketCap verilerine göre en büyük 11. kripto para biriminin fiyatı %9 düştü.

polkadotpolkadot (dot) bu açıdan cardano ve ethereum’u geride bıraktı! 5

Ayrıca, 5 milyon doların üzerinde DOT değerine sahip balinalar tarafından tutulan DOT arzının toplam yüzdesi, incelenen dönem içinde kademeli olarak düştü. Basın zamanında %42 olan Santiment verileri, bunun Eylül ayında %1,16 düştüğünü ortaya koydu. 

Ek olarak, genel kripto para piyasasını saran önemli düzeydeki belirsizlik de DOT’un performansına katkıda bulundu.

Santiment’ten alınan veriler, DOT balinalarının son 90 gün içinde toplam stoklarını kademeli olarak azalttığını gösterdi. 

polkadotpolkadot (dot) bu açıdan cardano ve ethereum’u geride bıraktı! 6

Piyasaya karşı ticaret yapmak isteyenler için, 30 günlük hareketli ortalamada ağırlıklı duyarlılık, basın zamanında -0.16’da kaldı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
47

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot (DOT) Bu Açıdan Cardano ve Ethereum’u Geride Bıraktı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!