EthereumPoW (ETHW), Ekosisteminin Temellerini Atıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum‘un asi fork’u EthereumPoW (ETHW), kısa bir süre önce projeleri EthereumPoW üzerinde uygulama geliştirmeye çağırmıştı. Kısa bir süre önce paylaşılan tweet’e göre ETHW ekosisteminin ilk tuğlaları atılıyor. Öyle ki EthereumPoW (ETHW) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, ilk ekosistem listesi nihayet çıktı ve genel halka yayınlandı.

EthereumPoW (ETHW) Ekosistemi için İlk Listeyi Yayımladı

Ethereum’un Merge ile PoS’a geçmesi sonrası yoluna PoW ile devam ederen Ethereum fork’u EthereumPoW, halihazırda sadece ETHW coin’ine sahip. Üzerinde henüz bir dApp geliştirilmeyen ETHW, yakın zamanda bir çağrıda bulunmuş ve uygulama geliştiricilere kapılarını açmıştı.

Bu çağrı karşılık bulmuş olacak ki EthereumPoW, ekosistem listesini resmi olarak paylaştı.

İlginizi çekebilir: Bu Sefer Zarara Uğrayan Ethereum MEV Botu Oldu

EthereumPoW (ETHW) katkıda bulunanlar için, DEX’ler, Bridge’ler, cüzdanlar, altyapı hizmetleri, NFT pazarları, lending protokolleri, launchpad’ler vb. dahil olmak üzere sekiz merkeziyetsiz uygulama (dApp) kategorisiyle bir Kanban panosunu paylaştı.

Bununla birlike EthereumPoW (ETHW) temsilcileri, bu listenin tamamen topluluk odaklı olduğunu vurguladı. Bu nedenle listeleme, ETHW kilit figürleri tarafından onay veya tavsiye anlamına gelmiyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
EthereumPoW (ETHW), Ekosisteminin Temellerini Atıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!