Dubai’de İlk Metaverse Ofis Kurulumunu Gerçekleşti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAE Ekonomi Bakanlığı, sanal dünyada barındırılan ilk Metaverse ofis kurulumunu gerçekleştirdiğini açıkladı. Ayrıca dünyanın herhangi bir yerinden ziyaret edilebilecek, yeni adresin lansmanı gerçekleştirildi. Bildiri, BAE Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq Al Marri tarafından açıklandı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Dubai Metaverse Ofis Erişimi, Nasıl Gerçekleşecek?

Al Marri’ye göre Metaverse ofis, ajansın Dubai ve Abu Dabi’deki ofislerinin dijital ikizi olarak tasarlanmıştır. Bu alanda kişiler, avatarlarını kullanarak toplantılar gerçekleştirebilecektir. Ayrıca katılımcılar ağ kurabilecek ve sözleşmeler imzalayabilecektir.

Al Jaziri, sanal adreslerinin tüm bakanlık yapısını kapsadığını belirterek yeni buluşla ilgili ek ayrıntılara değindi. Her mağaza için farklı kullanım alanları olabileceğini açıkladı. Ayrıca bir konuğun, sanal bir geçiş kartı veya NFT alacağından bahsetti. Müşteri mutluluk merkezlerinin, çalışmalara yardımcı olacağını da açıkladı. Bu etkileşim alanları, iki boyutlu web sayfasının aksine bir 3D düzenleme olacaktır. Bir müşteri hizmetleri uzmanıyla yapılan dürüst bir sohbeti taklit etmek için sesli olarak destek sağlanacaktır.

Al Jaziri, herkesin bu hizmetlere çevrimiçi olarak erişebildiğinden, bakanlığa fiziksel bir ziyaretin artık gerekli olmayacağını iddia etti. Gösteri sırasında ona Al Marri’nin avatarı eşlik etti. Ayrıca birlikte bilgi salonu ve ağ oluşturma için toplanma yerleri de dahil olmak üzere dijital ofisin ön izlemesini aktardılar. Sanal ofis, yasal olarak hazır bulunanların bağlayıcı anlaşmalar imzalayabilecekleri bir bölüm içermektedir bu alışılmadık bir özelliktir. Al Jaziri bu konu hakkında, ‘yani, dünyanın herhangi bir yerinde bakanlıkla işlem yapan hiç kimsenin artık bir anlaşma imzalamak için BAE’ye seyahat etmesi gerekmemektedir’ dedi.

BAE Metaverse’te Liderliğe Göz Dikti!

Dubai her geçen gün girişimlerini bir sonraki adıma taşımaya çalışmaktadır. Bu nedenle Metaverse meraklıları Dubai’den gelecek haberleri dört gözle beklemektedir. Yasal olarak Metaverse dünyasında işlerin halledilebilmesi, oldukça dikkat çekmektedir. Bunlar hem zaman hem de maddi açıdan avantajlar sağlayabilecektir. İlerleyen zamanlarda başkanında açıkladığı gibi, bir imza için artık ülke değiştirmeye gerek kalmayacaktır. Bu oldukça avantajlı bir özellik olacaktır.

Metaverse dünyaları geliştirilmeye devam ederken, yatırımcıların da dikkatleri bu sanal evrenlere kaymaktadır. Metaverse dünyalarında yatırım yapmayı planlayan yatırımcılar, güncelleme veya yeniliklerden haberdar olmak istemektedir. Bunun için de ellerinden geldiğince haberleri takip etmeye çalışmaktalar.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dubai’de İlk Metaverse Ofis Kurulumunu Gerçekleşti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!