Napoleon Dynamite Oyuncuları NFT TV için Yeniden Toplandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2004 yapımı klasik bir komedi filmi olan Napoleon Dynamite’ın ana oyuncu kadrosu, NFT TV dizisi Cyko KO için yeniden bir araya geldi. Dizi, karakterleri için NFT kullanacaktır. Ayrıca dizi, Blockchain teknolojisi kullanılarak yayınlanacaktır. Bu duyuru birçok kişiye gerçek dışı gelmiştir. Ancak Cyko KO’nun yaratıcısı bu haberi Twitter hesabı aracılığıyla doğruladı. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

NFT TV Dizisi Cyko Ko Duyuruldu!

Dizi izleyicilerine izle kazan ekosistemi ile ödüllendireceğini açıkladı. Jon Heder, Tina Majorino, Efren Ramirez ve Jon Gries gibi Napoleon Dynamite oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya gelerek, dizinin kadrosunun oluşturdu. Yapılan açıklamalara göre Napoleon Dynamite’in yıldız kadrosu, yakında çıkacak olan NFT TV dizisindeki bazı karakterlerin seslendirme sanatçıları olacaktır. Görünüşe göre, KO’nun hikayesi, Rob Feldman’ın ödüle aday gösterilen Cyko KO adlı çizgi romanından esinlenmektedir. Şu anda aktörlerin rolleri tam olarak bilinmemektedir. Ancak baş seslendirme sanatçısı Napoleon Dynamite’tan aktör Jon Heder olarak açıklanmıştır. Jon Heder, langırt bağımlısı ve dördüncü duvarı yıkan kahraman olan Cyko KO’nun baş karakterini seslendirecektir.

Cyko KO’nun yaratıcısı Rob Feldman 27 Eylül’de duyuruyu paylaşmıştır. Twitter aracılığıyla Rob, Jon Heder, Tina Majorino, Efren Ramirez ve Jon gibi Napoleon Dynamite oyuncularından bazılarıyla çalıştığını duyurdu. Ancak hiç kimse projenin bu kadar hızlı bir şekilde hayata geçirilmesini beklememekteydi. Proje 30 Eylül ‘de Türkiye saatiyle 23:00’da piyasaya sürülecektir. İlk haberlerde dizi, Replay’s Rewarded’ın Blockchain akış hizmetinde başlatılan 12 dakikalık bir tanıtıma sahip olacaktır. Ayrıca, izleyicileri teşvik etmek için RPLAY token’ları dağıtılacaktır. RPLAY token’ları Cyko KO’yu izlemenin bir ödülü olarak hizmet etmektedir.

Rob Feldman Theta ile Çalışmıştı!

Rob Feldman, ilk olarak Theta Blockchain’i oluşturan Cyko Headz NFT koleksiyonları üzerinde Theta ile çalışmıştır. Ayrıca yakın zamanda Warner Bros için Night of Animated Dead’de Josh Duhamel, Katee Sackhoff ve Dule Hill gibi yıldızlarla birlikte çalıştı. Theta Blockchain’in bu seride neden tercih edildiğine dair bir açıklama yapılmamıştır. Ancak bundan önceki çalışmaların başarıya ulaşması bunun bir sebebi olarak gösterilmekteidr. Bu girişim topluluk tarafından oldukça olumlu bir şekilde kaşılanmıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Napoleon Dynamite Oyuncuları NFT TV için Yeniden Toplandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!