Walmart, Walmart Land ve Oyun Evreni ile Metaverse’e Giriyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Walmart, Walmart Land ve Walmart’ın Roblox’ta bulunan oyun evreninin piyasaya sürülmesiyle Metaverse’e giriş yaptı. Metaverse oyun platformu, günlük 52,2 milyon aktif kullanıcıya ve 11,3 milyar etkileşim saatine sahiptir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Walmart Metaverse’e Giriş Yaptı!

ABD perakende devi Walmart pazartesi günü, Metaverse oyun platformu Roblox’ta Walmart Land ve Walmart’s Universe of Play’in lansmanını duyurdu. Duyuruda, Walmart Land’in avatarlar için sanal bir ürün mağazasına sahip olacağı belirtilmiştir. Ayrıca alanda, fiziğe meydan okuyan bir dönme dolap, çeşitli oyunlar ve yarışmalarda kazanılabilen kilitlenebilir token’lar ve rozetler bulunmaktadır.

Walmart ABD’nin baş pazarlama sorumlusu William White açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘perakende devi Walmart’ın oyun evreninde yılın en iyi oyuncakları olacaktır. Ayrıca kişisel bir kupa kasası oluşturmak, gizli kodların kilidini açmak ve daha fazlasını yapmak için destansı zorlukları tamamlanabilecektir. Roblox, Metaverse’teki en hızlı büyüyen ve en büyük platformlardan biridir. Ayrıca müşterilerimizin orada çok fazla zaman geçirdiğini biliyoruz. Bu yüzden, onları heyecanlandıran yeni ve yenilikçi deneyimler yaratmaya odaklanıyoruz. Bu yaptığımız, yaşadıkları topluluklarda ve şimdi de oyun oynadıkları sanal dünyalarda zaten yaptığımız bir şey’ dedi.

Roblox, son dönemde çok popülerlik kazanmış bir çevrimiçi oyun platformu olarak bilinmektedir. Şirketin web sitesinde, 30 Haziran itibariyle Roblox’un günlük 52,2 milyon aktif kullanıcısı, 11,3 milyar etkileşim saati, 12 milyon yaratıcısı ve 32 milyon deneyimi olduğu belirtilmektedir. Diğer bazı büyük şirketler ve ünlüler de Metaverse işleri için Roblox’u kullanmıştır. Temmuz ayında elektronik devi Samsung, Roblox’ta Samsung Space Tycoon’un lansmanını duyurdu. TV yıldızı Paris Hilton, geçen yıl aralık ayında Roblox’ta Paris World adlı bir ada yarattı. Ayrıca sanal adasında yılbaşı gecesi düzenledi.

Gelecek ve Metaverse

Metaverse gün geçtikçe oluşmaya devam etmektedir. Her ne kadar şu anda net bir bilgi bulunmasa da Metaverse kavramı zamanla oturmaya başlayacaktır. Konunun uzmanları çalışmalara devam etmektedir. Ayrıca şirketler, geliştirmelerine ve projelerini detaylandırmaya devam etmektedir. Ekonomik koşullarla da büyümeye devam eden sektör birçok raporda geleceğin sektörü olarak görünmektedir.

İngiltere Merkez Bankası analistleri ağustos ayında kripto varlıklarının Metaverse içinde önemli rollere sahip olabileceğini açıklamıştır. Bu yılın başlarında Goldman Sachs, Metaverse’ün 8 trilyon dolarlık bir fırsat olabileceğini söylemiştir. Ayrıca McKinsey & Company, Metaverse’ünn 2030 yılına kadar 5 trilyon dolara ulaşmasını beklemektedir. Bunlara ek olarak Citi, Metaverse ekonomisinin 2030 yılına kadar 8 trilyon ile 13 trilyon dolar arasında büyüyebileceğini tahmin etmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Walmart, Walmart Land ve Oyun Evreni ile Metaverse’e Giriyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!