Solana Fiyat Analizi: Bugünkü %7’lik Artışın Ardından İşte SOL’un Yeni Hedefi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleneksel pazarlardaki kargaşaya rağmen, Solana’nın yerel tokeni SOL, son 24 saatte %7’lik bir fiyat artışının ardından bu haftaya yeşil bir başlangıç ​​yapmayı başardı.

Temel Destek seviyesi: 30 ABD doları

Anahtar Direnç seviyesi: 38 $

Son iki gün içinde, makul satın alma baskısı Solana’nın 38$’dan kritik direnç seviyesine yükselmesine izin verdi. Bu yükseliş momentumu devam ederse, önümüzdeki günlerde bu kilit seviyenin test edilmesi çok muhtemel hale geliyor. Öte yandan, SOL’un alıcıları 30 dolarlık desteği savunmayı başardı.

solanasolana fiyat analizi: bugünkü %7’lik artışın ardından i̇şte sol’un yeni hedefi! 3

Teknik Göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim seviyesi dün yeşil ile kapandı ve bugün (Pazartesi) Solana yeşil ile açıldı. Bu yükseliş, ancak alıcıların bu ivmeyi sürdürmek için hacimlerini artırmaları gerekiyor.

RSI : Günlük RSI, yükseliş bölgesine doğru 50 puan işaretini geçmeyi başardı. RSI da daha yüksek dipler yapıyor ancak henüz 12 Eylül’de kaydedilen en yüksek seviyeye ulaşmadı.

MACD : Günlük MACD yükselişte. Hareketli ortalama çizgileri yukarı kıvrılıyor ve histogram daha yüksek tepeler yapıyor. Bu alıcıların lehine bir ivme olduğunu gösteriyor.

solanasolana fiyat analizi: bugünkü %7’lik artışın ardından i̇şte sol’un yeni hedefi! 4

SOL Fiyatı İçin Kısa Vadeli Tahmin

Solana, yükseliş fiyat hareketi sergiliyor ve 38 dolarlık kilit direnç çevresinde bulunacak en büyük testi için ivme kazanıyor. Satıcılar bu seviyeden geri dönebilir ve fiyatı düşürmeye çalışabilir. Bu direncin üzerinde net bir kırılma, Solana’nın bir sonraki hedefine 40 dolar ve ardından 48 doların yolunu açacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
20

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana Fiyat Analizi: Bugünkü %7’lik Artışın Ardından İşte SOL’un Yeni Hedefi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!