Polkadot, Yeni Yol Haritasını Açıkladı • Coinkolik

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polkadot (DOT), Kusama blockchain ağına katılımı kolaylaştırmak için daha fazla yenilik getiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Proje geliştiricileri, parachain ölçeklenebilirliği, parachain geliştirme, röle zinciri yönetişimi, zincirler arası iletişim, ortak kullanım dahil olmak üzere yeni yol haritasında üzerinde çalıştıkları en önemli konuları duyurdu.

Polkadot İşlem Hızı 1000 Kat Artıyor

Polkadot (DOT) geliştiricileri, ağın işlem hızını artırmak ve Kusama ağına katılımı kolaylaştırmak amacıyla düzenlediği yeni yol haritasını paylaştı.

İlginizi çekebilir: Tezos, Kathmandu Yükseltmesini Etkinleştirdi

Ağ hızını artıran, işlem kolaylığını ve entegrasyonunu teşvik eden güncelleme detaylarının arasında öne çıkan özelliklerden birisi Asenkron Destek oluyor. Bu yenilik, Polkadot’un 2021 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana ilk ve en önemli optimizasyonlarından biri. Blok süresini yüzde 50 azaltmak, ağı daha ölçeklenebilir hale getirebileceği için büyük bir adım niteliği taşıyor.

polkadot

Bir diğer öne çıkan önemli güncelleme ise Polkadot ağındaki lokal işlemlerin hızının 100 ila 1.000 kat arasında artırılması. Mevcut ağ hızı olan 1.000 TPS’in yerini 100.000 veya 1.000.000 işleme (TPS) bırakması planlanıyor.

Polkadot’un hazırladığı yol haritasındaki ölçeklenebilirlik, DAO ve staking güncellemelerini içeren planların gelecek yılın ortasına kadar hayata geçmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot, Yeni Yol Haritasını Açıkladı • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!