Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Doların Üzerine Çıkarak 12 Günün Zirvesini Yaşattı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, Ethereum ve diğer birçok altcoin yeşilde olduğu için kripto piyasası değeri 1 trilyon dolara yaklaştı.

Birkaç gün boyunca 19.000 dolar civarında durduktan ve işlem gördükten sonra, Bitcoin sonunda saldırıya geçti ve 20.000 doların üzerine çıktı.

Çoğu altcoin de bugün yeşile döndü ve ETH neredeyse 1.400 dolara sıçradı. Sonuç olarak, genel kripto piyasa değeri 1 trilyon dolara yakın.

BTC 20 Bin Dolarda…

Bitcoin fiyatı, ABD Federal Rezervinin geçen hafta yaptığı son faiz artırımının ardından 18.100 dolara düştüğünden beri son birkaç gündür sıkışmış görünüyordu.

Bir gün sonra bir miktar zemin toparlayarak 19.400$ seviyesinde günlük en yüksek seviyeye sıçradı. Orada reddedildikten sonra, Bitcoin 19.000 dolara döndü ve hafta sonunun çoğunu orada geçirdi.

Pazartesi, kripto para birimi bu çizginin hemen altına düştüğü için fiyat düşüşleriyle başladı. Bununla birlikte, trend, yükselişe geçtiğinde saatler önce değişmeye başladı ve bu da günlük 1.000$’ın üzerinde bir fiyat artışına neden oldu.

Sonuç olarak, Bitcoin sonunda 20.000 dolara dokundu ve bugün erken saatlerde 20.300 doların üzerinde 12 günün en yüksek seviyesini işaret etti. O zamandan beri biraz geri çekilmesine rağmen, hala gıpta edilen 20.000 dolarlık hattın kuzeyinde işlem görüyor. Piyasa değeri 385 milyar dolara kadar ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti %40’a yakın.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin 20 bin doların üzerine çıkarak 12 günün zirvesini yaşattı! 3

ETH ve Altcoinler Yeşile Büründü

Alternatif madeni paralar son zamanlarda BTC’nin fiyat performansını takip ediyor, bu da çoğu bugün yeşile döndüğü anlamına geliyor.

Ethereum, 1.600 dolardan 1.300 doların altına düşerek Birleşmeden sonra en zayıf performans gösterenler arasındaydı. Şimdi ise günlük %5.5’lik bir artış, ikinci en büyük kriptoyu 1.400 doların biraz altına itti.

Solana ve Polkadot, bir günde benzer yüzdeleri sırasıyla 35 ve 6,7 dolara çıktılar.

Daha mütevazı kazanımlara rağmen Binance Coin, Ripple, Cardano, Dogecoin, Shiba Inu, MATIC ve Tron da yeşilde.

Uniswap, %15’lik devasa bir artışla orta seviye alt gruplarından en iyi performans gösteren oyuncu olarak ortaya çıktı. LINK, FIL ve XMR de yeşildeyken, genel kripto piyasası değeri günde 40 milyar dolar artarak 1 trilyon doların biraz altına düştü.

bitcoinpiyasa analiz: bitcoin 20 bin doların üzerine çıkarak 12 günün zirvesini yaşattı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
33

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Analiz: Bitcoin 20 Bin Doların Üzerine Çıkarak 12 Günün Zirvesini Yaşattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!