Kripto Para Fonlarına Girişler Devam Ediyor: “Short Bitcoin” Fonlarından Çıkış

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital varlık yöneticisi CoinShares tarafından paylaşılan verilere göre kripto para piyasasındaki kurumsal fonlara geçtiğimiz hafta içerisinde net 8,3 milyon dolarlık para girişi oldu.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, son zamanlarda düşük giriş-çıkışların devam ettiği belirtildi. Ayrıca bu haftaki 8,3 milyon dolarlık giriş ile birlikte 7 haftada yaşanan toplam fon çıkışı 85 milyon dolara düştü.

CoinShares yaptığı paylaşımda, Ethereum’da uzun süredir yaşanan para çıkışının durduğunu belirtirken Bitcoin’e geçen haftanın ardından bu hafta da küçük miktarda fon girişi yaşandığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Bitcoin’e ve birçok kripto para fonuna para girişi yaşanırken short (kısa) Bitcoin fonundan 5,1 milyon dolar para çıkışı görüldü. Altcoinlere ise toplamda 2 milyon dolar değerinde küçük miktarlarda para girişi oldu. Cardano’ya 100 bin dolar, Cosmos’a 400 bin dolar ve Ripple’a 500 bin dolar girişi görüldü.

Geçen hafta toplam 6,9 milyon dolar fon girişi yaşayan Ethereum, yılın başından bu yana en fazla çıkış yaşanan yatırım ürünlerinden biri olarak bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Fonlarına Girişler Devam Ediyor: “Short Bitcoin” Fonlarından Çıkış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!