Galaxy Digital, Chainlink iş birliğiyle blockchain ağlarına dış veri sağlayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisinin sunduğu tüm inovasyonlara rağmen, blockchain’in kendisi otomatik olarak piyasa verileri sunmuyor. Bu sorunu çözmek üzere yola çıkan alım satım ve varlık yönetim şirketi Galaxy Digital, blockchain kahini Chainlink ile iş birliği yaptı. 

Galaxy, Cointelegraph ile paylaştığı duyuruda şirketin Chainlink yoluyla blockchain ağlarına kripto fiyat verileri sağlayacağını açıkladı. Şirket, bu veriler ile akıllı sözleşme geliştiricilerinin daha gelişmiş merkeziyetsiz uygulamalar (DApp) geliştirebileceğini düşünüyor.

Galaxy Stratejik Fırsatlar Başkanı Zane Glauber, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada bu entegraysonun blockchain ekosistemine olumlu etkide bulunacağına inandıklarını söyledi:

“Blockchain’lerde önceden yüklü dış veri olmuyor, dolayısıyla spot dijital varlıklar için çeşitli gelişmiş finansal yapıları destekleyebilecek referans fiyatlar sağlayacağız.”

Glauber’a göre piyasa verileri, akıllı sözleşmelere gömülebilen referans fiyatlara ihtiyaç duyan merkeziyetsiz finans (DeFi) girişimleri ve DApp’ler için önem taşıyor. Glauber, “Bu geleceğin ürünlerinin büyümesi, DeFi uygulamalarındaki kilitli toplam değerin büyümesine ve ekosistemin gelişmesine yardımcı olacak,” diye açıkladı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Galaxy Digital, Chainlink iş birliğiyle blockchain ağlarına dış veri sağlayacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!