Ethereum’un Katman-2 Alan Adı Hizmeti Ekim’de Yayına Girecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk Ethereum katman-2 alan adı hizmeti olan ZKSpace Ad Hizmeti’nin (ZNS) Ekim 2022’de yayınlanması planlanmaktadır. ZNS ile kullanıcılar, karmaşık 42 bit cüzdan adreslerini insan tarafından okunabilir adlarla eşleştirebilecektir. Bununla beraber ödemelerini, daha kolay ve daha güvenli bir hale getirecektir. Ethereum Ad Hizmetinin (ENS) aksine, ZNS işlemleri sıfır gas ücreti ile gerçekleşmektedir. Ayrıca belirli sayıda ZKS token sahipleri, tercih ettikleri ZNS alan adlarını ömür boyu rezerve edebilecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

ZKSpace, Ekim’de Alan Adı Hizmetini Başlatacak!

Birkaç ay süren araştırma ve geliştirmeden sonra, bir Ethereum katman-2 platformu olan ZKSpace, ZKSpace Ad Hizmetinin (ZNS) Ekim 2022’de yayına gireceğini duyurdu. Ethereum Ad Hizmetinin (ENS) popüler .eth adları gibi, ZKSpace Ad Hizmeti (ZNS), ekosisteminin üyelerinin karmaşık 42 bit cüzdan adreslerini seçtikleri insan tarafından okunabilir adlarla eşleştirmelerine olanak tanımaktadır. Tek bir farkları bulunmaktadır. Bu da ZNS adlarının .eth ile değil .zks ile bitmesidir.

ZNS, kullanıcıların uzun ve karmaşık adresleri kopyalayıp yapıştırma ihtiyacını ortadan kaldırarak ERC-20 token ödemelerini basitleştirmektedir. Bunun yerine ZNS kullanıcıları, bir ERC-20 token ödemesi gönderirken fon alıcısının ZNS alan adını doldurabilecektir. ZNS’nin .zks adresleri çok sayıda fayda sağlarken, ZNS alan adlarının veya .zks adreslerinin önemli bir avantajı bulunmaktadır. Bu da bir fon alıcısının adresini yazarken veya yapıştırırken giriş hataları olasılığını tamamen ortadan kaldırmaları ve böylece riski önemli ölçüde azaltmalarıdır. Ayrıca bu özellik sayesinde varlık kaybından kaçınılablmektedir.

ZNS, ilk Ethereum katman-2 alan adı hizmeti olarak piyasaya sürülecektir. Bununla birlikte kullanıcılara özel bir katman2 Web3 kimliği sunmaktadır. Ayrıca herkes bu adresi dünyanın herhangi bir yerinde kolayca arayabilecektir. Tıpkı ENS gibi ZNS de, sahiplerinin kişiselleştirilmiş .zks adreslerini veya alan adlarını ZKSwap (bir AMM & DEX), ZKSquare (bir ödeme çözümü), ZKSea (NFT’ler için) dahil olmak üzere tüm ZKSpace Layer-2 ürünlerinde görüntülemelerini sağlayan bir ters çözünürlük özelliğine sahiptir. ZNS’nin en büyük özelliği herhangi bir işlemde gas ücretinin bulunmamasıdır. Bu da ZNS kullanıcılarının daha iyi deneyimlere ulaşmasını sağlamaktadır. Ayrıca sıfır bekleme süresi (blok onayı için) anlamına gelmektedir.

Dünya Kupası NFT’leri ve ZKSpace

ZKSpace (eski adıyla ZKSwap), ana ağının ilk sürümünü Şubat 2021’de başlatmıştır. ZK-Rollups’a dayalı ilk Ethereum katman-2 merkezi olmayan değişim olarak piyasaya sürülmüştür. Katar Dünya Kupası, ZKSpace ile her takımın NFT’lerini içerecek olan ZKSea Futbol Metaverse Etkinliğini başlatacaktır.

Tahmin et kazan etkinliğine katılmak isteyenler, takımların NFT’lerini satın almalıdır. NFT satışlarının yüzde 120’si, turnuvadan sonra her takımın nihai sıralamasına göre tüm alıcılar arasında paylaşılacaktır. Paralar o zamana kadar toplam ödül havuzunda saklanacaktır. Ayrıca James Rodriguez NFT sahipleri etkinliğe ücretsiz erişim hakkına sahip olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’un Katman-2 Alan Adı Hizmeti Ekim’de Yayına Girecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!