Bitcoin 20 Bin Doları Aştı, 2 Analistten 2 Kritik Tahmin Geldi: Bitcoin’de 25 Bin Dolar Hedefi Yeniden Gündemde!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), geçtiğimiz hafta boyunca kritik bölgelerde düşüş eğilimini sürdürdü ve 20 bin dolar seviyesinin altında fiyatlandı. Bu endişe verici bölgelerde bir haftadan uzun bir süre kalan Bitcoin, yeni haftada toparlanmaya başladı ve haftanın ikinci işlem gününde 20 bin dolar seviyesini aştı. Bitcoin’de toparlanma görülmeye başlamışken, önde gelen 2 popüler analist, Bloomberg’e Bitcoin fiyatına dair açıklamalarda bulundu. Uzman isimlerden gelen yorum ve tahminlerle birlikte Bitcoin’de 25 bin dolar hedefi yeniden gündeme geldi.

BITCOIN’DE 25 BİN DOLAR HEDEFİ YENİDEN GÜNDEMDE

Bitcoinde 25 Bin Dolar Hedefi Yeniden Gundemde

Bitcoin, son 24 saatlik süreçte yüzde 5’in üzerinde değer artışı kaydederek yeniden 20 bin dolar seviyesinin üzerine çıktı. Bitcoin ile birlikte altcoinler genelinde de yükselişler kaydedilirken, kripto para piyasasının toplam değeri de 1 trilyon dolar seviyesini aştı. Piyasaları rahatlatan bir toparlanmanın ardından 2 popüler analist, Bitcoin’e ilişkin beklenti ve tahminlerini paylaştı. Analistlerin açıklamalarıyla birlikte Bitcoin’de 25 bin dolar hedefi yeniden gündeme geldi.

2 ANALİSTTEN 2 KRİTİK AÇIKLAMA

Fairlead Strategies LLC’nin kurucusu Katie Stockton, Bloomberg’e yaptığı açıklamalarda, kısa vadeli göstergelerin, bu hafta Bitcoin’de daha fazla yükselişi işaret ediyor olabileceğini ifade etti. Ancak ünlü analist, söz konusu olası yükselişlerin kısa vadeli olabileceğini ve dolayısıyla riskin de devam ettiğini dile getirdi. Bir diğer yandan CoinShares’in araştırma direktörü James Butterfill de yatırımcıların kripto para ilgisinin “orta” seviyede olduğunu ve buna rağmen kurumsal ilgide artış olduğunu belirtti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar, bahsi geçen kişilerin kişisel fikirlerini yansıtır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 20 Bin Doları Aştı, 2 Analistten 2 Kritik Tahmin Geldi: Bitcoin’de 25 Bin Dolar Hedefi Yeniden Gündemde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!