Astar Network, Web3’ü Tanıtmak için Japon Markalarıyla Çalışacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astar Network’ün Japonya’nın ulusal gazetesi Nikkei’deki reklamı, platformun 329 lider kurum ve markadan destek aldı. Bu destekle beraber, etkin bir şekilde yeni bir dünya rekoru kırıldı. Astar Network aldığı destekle beraber, Web3 teknolojilerini tanıtacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Astar Network Web3 Teknolojilerini Tanıtacak!

Çok zincirli akıllı sözleşmeler platformu, tek bir reklamda 329 markayı içeren bir Nikkei ulusal gazete reklamı yayınladı. Bunu yaparak, yeni bir dünya rekoru kırdı. Ayrıca bu reklam sayesinde, en iyi Japon şirketlerini Web3’te bir araya getirdi. Astar Network, Japonya’daki lider ve en popüler katman 1 Blockchain’i olarak görülmektedir (Japon Blockchain Birliği tarafından oylanmıştır). Ayrıca projenin itibarı, bölgedeki 329 tanınmış şirketin desteğini göstermesiyle yeni bir seviyeye ulaşmıştır. Proje bunu, ulusal bir gazeteye verdiği ilanla başarmıştır.

Japonya eskiden bir kripto merkezi olarak tanınmaktaydı. Ayrıca Astar Network, özellikle Japon hükümeti Web3’ü ulusal stratejisinin bir parçası haline getirmesiyle, ülkeyi bir kez daha Blockchain teknolojisinde küresel bir lider haline getirmeyi kendine görev edinmiştir.

Şirket Japonya’yı Web3 Merkezi Haline Getirmek İstiyor!

Dünyanın üçüncü ekonomisi olarak kabul edilen Japonya, Astar’ın gelişine kadar ulusal bir Blockchain ağı seçmemiştir. Ayrıca Japon hükümetinin Web3’ü ulusal stratejisinin bir parçası haline getirmesiyle, CEO Watanabe liderliğindeki Astar Network ekibi, hükümetin ve bazı önemli iş oyuncularının Web3’ün avantajlarından yararlanmasına yardımcı olma misyonunu üstlenmiştir.

Astar, Web3’ün ülkenin ekonomisini büyütmesi için gerçek bir fırsat sunduğuna kesinlikle inandığını dile getirmektedir. GDO, Accenture, Microsoft, AWS ve diğerleri gibi büyük finans kurumları ve şirketler bu girişimi desteklemektedir. Ayrıca Japonya’yı Web3 ve Blockchain teknolojisinde merkez haline getirmek için Japonya ile birlikte çalışmaya isteklidirler.

Astar’ın kurucusu ve CEO’su Sota Watanabe konuyla alakalı açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘Web3 tamamıyla toplulukla ilgilidir. En büyük bankalar, internet şirketleri, Microsoft ve Accenture gibi yabancı teknoloji devlerinin şubeleri de dahil olmak üzere 329 şirket tarafından desteklenen bu çığır açan reklamı yapabildiğimiz için gurur duyuyoruz. Bu reklam, Japon ekosisteminin güçlü birliğini yansıtmaktadır. Japonya’nın lider Blockchain projesi olarak, Web3 inovasyonunu hızlandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız’ dedi.

Astar ekibi, son reklam kampanyasıyla herkesi şaşırtan bir ek özellik geliştirmiştir. Ayrıca bu özellik, reklama gömülü bir QR kodu aracılığıyla ücretsiz NFT dağıtımını yardımcı olmuştur. Herkes bir NFT almak için Nikkei gazetesi reklamının sağ alt köşesindeki QR kodunu taratabilmektedir. Dahası ekip, kod tarandığında cüzdanı olmayan kişiler için ek güncellemeler yayınlamıştır. Bu güncellemelerin, otomatik olarak bir cüzdan oluşturduğu belirtilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Astar Network, Web3’ü Tanıtmak için Japon Markalarıyla Çalışacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!