The New England Patriots Web3’e Giriş Yapıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Web3 Company Chain, New England Patriots sahibi olan Kraft Sports + Entertainment ile önümüzdeki dört yıl boyunca resmi Blockchain ortağı olmak için bir anlaşma yaptı. Yatırımcılar, Web3 Company Chain’ı NFTiff koleksiyonu Tiffany ile yaptığı iş birliğiyle tanımaktadır. Dört yıllık anlaşma nedeniyle Chain, Ulusal Futbol Ligi takımıyla çalışan ikinci büyük şirket olmuştur. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Patriots ve Chain Web3 Uygulamaları Üzerine Çalışacak!

Chain’in dört önemli Kraft Sports + Entertainment iştiraki ile ortaklığı bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla, New England Patriots, New England Revolution of Major League Soccer, Gillete Stadyumu ve Patriot Place olarak bilinmektedir. Chain ve Kraft Sports + Entertainment’ın ortak açıklamasına göre, şirket hayranlarla etkileşimin arttırılmasını amaçlamaktadır.

Chain CEO’su Deepak Thapliyal, ekibin Kraft Sports + Entertainment ekiplerinin hayranlarına son teknoloji Web3 deneyimleri sunmaktan heyecanlı olduğunu belirtmiştir. Yeni anlaşma, Thapliyal tarafından gerçekleştirilen perşembe günkü açıklamalarla ortaya çıkmıştır.

Yaklaşık 99.000 dolar olan 75 ETH karşılığında ENS alan adı ‘patriots.eth’ satın aldığı bildirildi. Bunu daha sonra kullanmak üzere satın aldıklarını açıkladılar. ENS alan adları, hatırlanması zor olan Ethereum adreslerinin yerine kullanılabilecek Ethereum adreslerini barındırmaktadır. Kripto para ayı piyasası sırasında, en çok işlem gören varlıklardan biri olmuşlardır. Kraft Sports + Entertainment’ın satış başkanı Murray Kohl, şirketin geçmişte diğer teknolojilerde olduğu gibi Web3 ile de yenilikçi olmak istediğini dile getirmiştir.

NFL ve Web3 Yan Yana Anılmaya Devam Ediyor!

NBA Top Shot 2020’de çıktığından beri spor ligleri ve Web3 birlikte anılmaya başlanmıştır. Ligler, hayranlarla bağlantı kurmanın yeni bir yolu olarak gördükleri için pazar yerleri kurmuşlardır. Ayrıca şirketlerle takım oluşturmaya başlamışlardır. Dahası NFT koleksiyonları ve dijital varlıklar çıkarmaktadırlar. NFL’de aynı yolda ilerlemektedir.

NFL iki ay önce bilet taslakları için NFT programının önümüzdeki sezon içerisinde genişletileceğini açıklamıştır. Bilet programı 1. Haftanın tüm maçları için kullanılmıştır. Ayrıca sezon boyunca bazı oyunlar için kullanılacaktır. Bununla beraber, gerçek biletler yerine dijital koleksiyonluk biletler hatıra olarak dağıtılacaktır.

Dört ay önce NFL ve Mythical Games, bir NFT fantezi futbol oyunu yapmak için birlikte çalışacaklarını açıkladı. NFL Rivals oynayanlar hem gerçek dünya hem de sanal dünyada ödüller kazanabileceklerdir. Ancak kripto para ödüllerinin olup olmayacağı henüz belli değildir. Sekiz ay önce NFL, Kıdemli Yönetici İçerik Ortaklıkları adlı yeni bir Web3 işinin oluşturulacağını belirtmiştir. İşin bir parçası olarak, Metaverse ve NFT’ler gibi hızla büyüyen teknoloji alanlarında iş fırsatları aramak gibi bir dizi Web3 görevi yapılacaktır. Tüm bunlara ek olarak, Chain ve Kraft Sports + Entertainment’ın birlikte çalışması önemli bir gelişmedir. Bu gelişme daha fazla takımın Web3’ü denemek istediğini gösterir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
The New England Patriots Web3’e Giriş Yapıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!