Shiba Inu’nun Oyunu Shiba Eternity Kısa Sürede Yoğun Ilgi Gördü! Dünya Pazarına Ne Zaman Sunulacak?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl genelinde elde ettiği popülarite ile kripto para piyasasının en popüler varlıklarından biri haline gelen Shiba Inu (SHIB), Ekim 2021 döneminde ATH yaptıktan sonra gelen düşüşlerle birlikte ciddi değer kayıpları yaşadı. Bu süreçte her ne kadar kripto paralar genelindeki ilgi azalışından etkilenmiş olsa da SHIB’e duyulan ilgi genel anlamda yoğun düzeylerde kalmaya devam etti. Son dönemlerde Shiba Inu kanadında gözler PlaySide Studios ile birlikte geliştirilen Shiba Eternitiy oyunundaydı. Shiba Inu’nun oyunu, kısa sürede topluluğun yoğun ilgisiyle karşılaştı.

HENÜZ 3 ÜLKEDE PİYASADA

Shiba Eternity Oyun

Henüz test aşamasında olan Shiba Eternity oyunu, şu an için sadece 3 ülkede piyasaya sürüldü. Vietnam, Endonezya ve Avustralya’da kullanıcıların beğenisine sunulan Shiba Eternity, indirme platformları tarafından belirlenen analizlere göre en yüksek puanı almayı başardı. Test aşamasının tamamlanmasıyla birlikte topluluğun yoğun ilgi gösterdiği oyunun tüm dünyada yayınlanması ve küresel çapta kullanıcılarına ulaştırılması bekleniyor.

OYUN 5 ÜZERİNDEN 4,9 PUAN ALDI!

Shiba Inu’nun kripto para piyasasında gördüğü yoğun ilgi, projenin yeni oyununa da yansımış gibi görünüyor. iOS indirme platformu olan App Store’da yapılan puanlamada 5 yıldız üzerinden 4,9 puan almayı başaran Shiba Eternity, PlaySide Studios tarafından da takdir edildi. Bir diğer yandan Shiba Inu Games danışmanı William Volk da geçtiğimiz gün yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında kendi ekibine ve oyunu geliştiren ekibe teşekkür etti. Oyunun test aşamasından sonra 1 Ekim itibariyle tüm dünyaya sunulması bekleniyor.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu’nun Oyunu Shiba Eternity Kısa Sürede Yoğun Ilgi Gördü! Dünya Pazarına Ne Zaman Sunulacak?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!