Piyasa Kan Ağlarken O Atağa Kalktı, Analistlerden “boğa Sinyali” Yorumu Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası uzun bir süredir ayı sezonundan kurtulmak için mücadele veriyor. Bu süreçte kripto para piyasasında çift yönlü dalgalanmalar yaşanmış olsa da 2022 genelinde kripto paralarda genel olarak aşağı yönlü fiyat hareketleri ve hatta kimi zamanlarda çöküşler görüldü. Piyasada ayı sezonu etkileri yaşanmaya devam ederken bazı altcoinlerde ise piyasanın aksine yukarı yönlü fiyat hareketleri görüldü ve söz konusu varlıkların yatırımcıları bu yükselişlerle kazançlar elde etti. Piyasadan ayrık hareketleri ile son dönemlerde dikkat çeken varlıklardan biri de PancakeSwap (CAKE) oldu.

CAKE FİYATINDAKİ YÜKSELİŞ

Cake Fiyatindaki Yukselis

Son birkaç günlük süreçte umut veren bir fiyat performansı kaydeden PancakeSwap (CAKE) bu fiyat hareketlerinden sonra yeşil bölgede kalabilmek adına piyasa şartlarına rağmen rakiplerine göre daha iyi bir performans ortaya koymayı başardı. CoinGecko verilerine göre CAKE son 7 günlük süreçte %4’ten fazla değer artışı yaşadı ve 652 milyon dolarlık piyasa değeri ile 4,61 dolar seviyesine tırmandı. Yatırımcılar, CAKE fiyatındaki bu ayrık ve pozitif fiyat hareketinin arkasında neler olduğunu merak ediyor.

CAKE NEDEN POPÜLER OLDU?

CAKE fiyatı artış gösterirken CAKE tarafında dikkat çekici bazı gelişmeler yaşandı. CAKE, haftalık performansta, piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para arasında bulunan XRP’den sonra ikinci sırada yer aldı. Bu sıralama analistlere göre önümüzdeki günlerde bir boğa koşusunun sinyali olabilir. Öte yandan CAKE, BNB zinciri projelerinin trend olduğu son dönemde CoinMarketCap’te de yine üst sıralarda yer almayı başardı. Bu da analistlere göre olumlu bir başka sinyal olarak ele alınabilir.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgi ve yorumlar analistlerin belirttiği yorumlara dayanmaktadır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Kan Ağlarken O Atağa Kalktı, Analistlerden “boğa Sinyali” Yorumu Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!