Nedbank Metaverse Dünyasında Bir Köy Satın Aldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Afrikalı finansal hizmetler devi Nedbank, Metaverse dünyasında bir köy satın aldığı bildirdi. Köy, Afrika yaratıcılığını sergilemek ve bankacılığın ötesine geçen deneyimler yaratmak için kullanılacaktır. Nedbank, Ubuntuland’da sanal bir mülkü güvence altına alarak, Afrika’da Metaverse’ü benimseyen ilk finans kurumlarından biri oldu. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Nedbank Metaverse Köyü

Güney Afrikalı finansal hizmetler grubu Nedbank, geçtiğimiz günlerde Ubuntuland Metaverse’ünde 12’ye 12 ölçülerinde bir köy satın aldı. Afrika yaratıcılığını sergilemek için kullanılacak olan köy, güvence altına alınmıştır. Nedbank bu girişimle beraber ilklerden biri haline gelmiştir. Ayrıca Afrika kıtasındaki finans kurumları Metaverse dünyasını araştırmaya devam etmektedir.

Bir Bloomberg raporuna göre, finansal hizmetler grubu Ubuntuland’ın yaratıcıları Africarare ile ortaklık kurmuştur. Finans devinin pazarlama ve kurumsal ilişkiler yöneticisi Khensani Nobanda, Nedbank’ın Metaverse’e girişine değinerek, kuruluşunun müşterileri için bankacılığın ötesine geçen deneyimler yaratmak istediği için sanal dünyada yer açmayı seçtiğini söyledi. Ayrıca rapora göre Nedbank Metaverse köyü, sanal oyunlardan spor salonuna kadar değişen deneyimlerle gelecektir. Bu arada rapor, sanal alanı satın alarak Nedbank’ın Güney Afrika mobil şebeke operatörü MTN’nin ayak izlerini takip ettiğini ortaya koymaktadır.

MTN, Ubuntuland’da 144 arsa satın alarak Metaverse’e giren ilk Güney Afrika şirketlerinden biri olmuştur. O sırada mobil ağ operatörü, sanal arazinin satın alınmasının tüketicilerin dijital deneyimlerini güçlendirmesine yardımcı olacağını açıklamıştır. MTN’nin yanı sıra, World Data Lab ve M&C Saatchi Abel, Nedbank’tan önce Metaverse’ü benimseyen diğer iki şirket olarak bilinmektedir.

Bankalar Metaverse’ü Keşfetmek İstiyor!

Bankalar ve finansal hizmetler, son dönemde sıklıkla Metaverse girişimlerini araştırmaktadır. Metaverse avantajlarından faydalanmak isteyen bankalar, Web3 teknolojilerini araştırmaktadır. Web3 teknolojileri bankaların şu anda kullandığı teknolojileri değiştirecektir. Bu da alışılmış kullanım örneklerini, önemli ölçüde ilgilendirmektedir. Ayrıca halk tarafından kullanılan alışagelmiş kullanım örnekleri, zamanla yeni teknolojiye ayak uyduracaktır.

Son dönemde Metaverse’e giren bankalar arasında bir banka yeni dijital banka kurduğunu açıklamıştır. Bu banka Sygnum, olarak adlandırılmıştır. Banka, Decentraland Metaverse’teki sanal New York Time Square’de açılmıştır. Sygnum, Decentraland merkezinde bir CryptoPunk resepsiyon görevlisi, NFT galerisi ve etkinlik alanı olacağını açıkladı. Ayrıca bankanın Web3 yeniliklerini sergilemek için bir platform olacaktır. Dahası müşterilerin avatarları, Metaverse’teki üç katman boyunca bahçede gezebileceklerdir. Dijital varlık bankası, Web3’ün ilk uygulayıcılarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca Sygnum, Blockchain teknolojisinin ilerlemesi için sürekli olarak ürünler üretmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Nedbank Metaverse Dünyasında Bir Köy Satın Aldı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!