Metaverse Şirketi Hadean, Finansman Turunda 30 Milyon Topladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanal ve Metaverse dünyalarını ölçeklendirmek için bilgi işlem kullanan bir şirket olan Hadean, A Serisi finansman turunu başarıyla tamamladı. Şirketin açıklamalarına göre, finansman turundan 30 milyon dolar gelir elde edilmiştir. Yatırım yapan şirketler arasında oyun devi Epic Games ve Çin eğlence devi Tencent de bulunmaktadır. Ayrıca Hadean, Metaverse’ü ölçeklendirme altyapısını ve yazılımını geliştirmeye devam etmeyi hedeflemektedir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Hadean 30 Milyon Dolarlık Seri A Finansman Turunu Tamamladı!

İngiltere merkezli bir bilgi işlem şirketi olan Hadean, mevcut erişimini genişletmek ve Metaverse ölçekleme yeteneklerini büyütmek için 30 milyon dolar topladı. Şirket, Unreal serisi grafik motorlarının geliştiricileri Epic Games ve Çinli oyun merkezli bir şirket olan Tencent dahil olmak üzere oyun ve eğlence sektöründeki büyük isimlerden destek alarak Seri A finansman turunu kapattı. Ayrıca 2015 yılında kurulan şirket, fonları Metaverse dünyaları için kullanacaktır. Şirket bunu ölçeklendirme hizmetleri sağlamak üzere yazılım paketini yenilemeye devam etmek için kullanacağız şeklinde açıkladı.

Hadean CEO’su Craig Beddis şirketin vizyonun hakkında açıklama yaptı. Açıklamasında, ‘günümüzün sanal dünyaları sınırlı bir deneyimdir. Küçük ölçekli ve güvensizdir. Bu nedenle, bugün uğraştığımız teknik zorluklar bunlardır. Ancak Metaverse’ün gerçek başarısının ve kitlesel olarak benimsenmesinin, içerik oluşturucuların kendi deneyimlerini ölçekte oluşturabilme kolaylığına bağlı olacağına inanmaktayız’ dedi.

Şirketin Metaverse Ölçeklendirme Çalışmaları

Hadean, halihazırda birçok müşteriye dünya çapında tasarım ve ölçeklendirme hizmetleri sunmaktadır. Şirket, popüler oyun Minecraft’ın geliştiricisi Mojang ile ortak çalışmıştır. Bu ortak çalışmada Aether Engine’i dağıtılmış bilgi işlem çözümlerine güç vermiştir. Ayrıca oyunun daha iyi ölçeklendirme sonuçları elde etmesini sağlamıştır.

Daha yakın zamanlarda Hadean, ürününün bazı işlevlerini Unreal Engine platformlarına uyarlamıştır. Bunun için şirkete hibe veren Epic Games ile ortaklık kurmuştur. Temmuz ayında şirkete, askeri kuvvetlerin eğitimi için bir teklif getirilmiştir. Teklif, bulut dağıtımlı bir simülatör inşa etmek ve ölçeklendirmek için İngiliz ordusu tarafından bir sözleşmedir. Ayrıca bu teklif kısa bir süre içerisinde kabul edilmiştir. Hadean, Metaverse oyun ölçeklendirme araçlarının en iyi sağlayıcıları arasında yer almayı hedeflemektedir. Ayrıca Metaverse ile ilgili oyun oynamanın bu on yılda son derece büyümesi beklenmektedir. JPMorgan tarafından bu ayın başlarında yayınlanan bir rapord, pazarın sadece Çin’de 100 milyar dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Metaverse Şirketi Hadean, Finansman Turunda 30 Milyon Topladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!