Kripto Kâhini Poppe Odağına Cardano’yu Aldı, Analizini Paylaştı: Grafikte Tepe Noktası Burası Olacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarında birçok kişinin “Kahin” olarak tanıdığı usta analist Michael van de Poppe, analizlerine ve tahminlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Ünlü analist, bu kez de son günlerde gündeme gelen popüler altcoin Cardano (ADA) ile ilgili analiz ve tahminlerini paylaştı. Uzun zamandır beklenen Vasil hard forku’nun gerçekleştirildiği Cardano ağında kripto para yatırımcılar gelecek fiyat hareketlerini öngörmek için grafikleri incelemeye ve analist yorumlarını değerlendirmeye devam ediyor.

ANALİST ADA FİYATINDA GRAFİĞE DİKKAT ÇEKTİ

Ünlü analist Michael van de Poppe, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Vasil hard forku sonrası Cardano fiyat grafiğinde görülen ilerleme üzerinden tahmin ve analizlerine yer verdi. Poppe söz konusu paylaşımında Cardano için nihai talep bölgesinin 0,30 dolar ile 0,375 dolar arası olduğunu öne sürdü ve grafiğin “toparlanıyor gibi göründüğünü” ifade etti. Analiste göre Vasil hard forku sonrasında Cardano grafiğinde ortaya çıkan veriler, ADA fiyatının toparlanmasının sinyalleri olarak değerlendirilebilir.

VASIL HARD FORKU TAMAMLANDI

Vasil Hard Forku Tamamlandi

Cardano ağındaki Vasil yükseltmesi, geçtiğimiz Perşembe günü UTC 21.44’te yayına girdi ve blok zinciri ağına önemli ölçüde yetenek ve performans geliştirmeleri getirdi. Vasil hard forku’nun ADA fiyatına olumlu şekilde yansıması bekleniyordu ve aslında bu yansıma beklentileri karşıladı. Ancak genel olarak piyasada ayı sezonu devam ettiği için grafikteki yeşil görünüm de kısıtlı kaldı. CoinGecko verilerine göre ADA yazım sırasında 0,4502 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan fiyat tahminleri ve yorumları analistin kişisel görüşleridir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Kâhini Poppe Odağına Cardano’yu Aldı, Analizini Paylaştı: Grafikte Tepe Noktası Burası Olacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!