Interpol, Terra Kurucusu Do Kwon İçin Kırmızı Bülten Çıkardı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yetkililerle işbirliği yaptığı iddialarına rağmen, Terra kurucusu Kwon’un daha önce olduğuna inanılan Singapur’daki ikametgahından MIA olduğu doğrulandı.

Heyecan verici bir olayda Interpol, Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon için kırmızı bir bildiri yayınladı. LUNA’nın çöküşünün başlatmış olabileceği yasal sorunlar ne olursa olsun, uluslararası ilgiyi hak edecek kadar ciddi olduğuna işaret ediyor.

Kırmızı bülten kendi başına bir tutuklama emri değildir daha ziyade, kolluk kuvvetleri Interpol ile işbirliği yapan ülkelere, kaçağın arandığı ülke adına söz konusu kişinin bulunması ve geçici olarak tutuklanması talebidir.

Kırmızı Bülten Seul Yetkilileri Tarafından Onaylandı

Şimdiye kadar, kırmızı bülten Interpol’ün resmi web sitesinde henüz görünmüyor. Ancak bir Bloomberg raporuna göre Seul’deki yetkililer, Do Kwon için böyle bir talebin yapıldığını doğruladılar.

Güney Koreli yetkililer, yerel sermaye yasalarının ihlal edildiğini öne sürerek yakın zamanda tutuklama emri çıkardı. O sırada Kwon’un Singapur’daki evinde olduğuna inanılıyordu, ancak kolluk kuvvetleri 17 Eylül’de orada olmadığını doğruladı.

Koreli Yetkililer Kwon’un Kaçmakta Olduğuna İnanıyor

Singapur’dan gelen haberler, Terra kurucusu Kwon’un kendisine ulaşan yetkililerle işbirliği yaptığı yönündeki iddialarıyla çelişiyor. Ancak, Güney Koreli yetkililerin Kwon’un “açıkça kaçak” olduğu görüşünü doğruluyor.

“Kaçak değilim” veya benzeri bir şey, iletişim kurmaya ilgi gösteren herhangi bir devlet kurumu için, tam bir işbirliği içindeyiz ve saklayacak hiçbir şeyimiz yok. […] Kendimizi birden fazla yargı alanında savunma sürecindeyiz, kendimizi son derece yüksek bir dürüstlük çıtasında tuttuk ve önümüzdeki birkaç ay içinde gerçeği açıklamayı dört gözle bekliyoruz.”  Kwon geçenlerde iddia etti.

Ülkesine dönerse, derhal yetkililere haber vermesi gerekiyor. Kwon, kolluk kuvvetleri tarafından tespit edilirse, diğer suçlamaların yanı sıra vergi dolandırıcılığı ve yasadışı bağış toplama suçlamalarıyla karşı karşıya kalacak.

Haber, kötü şöhretli kripto para biriminin pompalamaya başlamasından sonra umutlarını artıran Terra (LUNA) yatırımcılarına bir başka darbe oldu. Kwon ayrıca, önceki iş anlaşmalarını incelemeye ve ilgili bilgileri kripto topluluğunun endişeli üyelerine ifşa etmeye söz veren Anonymous tarafından ayrı bir soruşturmayla karşı karşıya.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
30

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Interpol, Terra Kurucusu Do Kwon İçin Kırmızı Bülten Çıkardı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!