Glassnode Kurucularından çarpıcı BTC Analizi Geldi: Bu Aralıkta Hareket Edecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası Kasım 2021’de 3 trilyon dolar ile tüm zamanların en yüksek değerini gördü. Ardından giderek gerileyen kripto paralarla birlikte piyasanın toplam değeri de yeni hafta açılışında 923 milyar dolara kadar geriledi. Bu süreçte Bitcoin (BTC) fiyatı da 69 bin dolardan 17 bin dolar seviyesine kadar gerilerken, kripto para endüstrisinin en iyi zincir üstü (on chain) analiz platformlarından biri olarak kabul gören Glassnode platformunun kurucularından dikkat çekici bir Bitcoin analizi geldi.

GLASSNODE KURUCULARINDAN BTC ANALİZİ

Glassnode Kurucularindan Btc Analizi

Glassnode kurucuları Jan Happel ve Yann Allemann, son haber bülteninde ABD Merkez Bankası’nın (Fed) 21 Eylül tarihindeki 75 baz puanlık faiz artış kararıyla gelen yoğun baskı sonrası Bitcoin’in 20 bin dolar altında kaldığını öne sürdü. Kuruculara göre Fed’in benimsediği şahin durulş, kripto para piyasasındaki temel gelişmeleri gölgede bıraktı ve bu duruş, Bitcoin’i düşüş trendiyle birlikte etkisini artıran risklerle karşı karşıya bıraktı. Bültende yer alan analizde, “Hem para politikası hem de düzenleyici gelişmeler kripto paralara karşı rüzgardan başka bir şey sunmuyor” ifadeleri yer aldı.

“SATIN ALMA BASKISI GEREKİYOR”

Glassnode kurucuları Happel ve Allemann, olumsuz ilerleyen makroekonomik ortama ek olarak bir de Bitcoin’in düşüş trendi sırasında artan hacmin, Bitcoin alıcıları için daha fazla “acıya” işaret edebileceğini belirtti. Kurucular, “Spot hacim düşüş trendini destekliyor ve düşüşün kısa vadede yayılma eğilimi göstereceğine ve geri dönüş için oldukça güçlü bir satın alma baskısının gerektiğini gösteriyor” ifadelerini kullandı. Kuruculara göre Bitcoin genel olarak düşüş trendine bir süre daha geniş bir fiyat aralığında devam edecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve yorumlar, bahsi geçen isimlerin görüşlerini yansıtır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Glassnode Kurucularından çarpıcı BTC Analizi Geldi: Bu Aralıkta Hareket Edecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!