Galatasaray’ın Arjantinli Yıldızı Maruo Icardi NFT Dünyasına Adım Attı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’ın PSG’den kiraladığı Arjantinli golcü Mauro Icardi kendi NFT (Non-fungible token) koleksiyonunu çıkardığını duyurdu.

Arjantili yıldız futbolcu Mauro Icardi resmi Instagram hesabı üzerinden NFT koleksiyonuna ait ilk detayları paylaştı. Bu gönderiyle birlikte NFT dünyasına adım atan Icardi, World Cup Apes ile kurduğu ortaklık sonucunda NFT dünyasına dahil olduğunu ifade etti. Popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yatch Club (BAYC) benzeri bir imaj ile tasarlanan Icardi NFT’si özellikle Galatasaray hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Bildiği üzere daha önce dünyaca ünlü futbol yıldızları NFT sektörüne giriş yapmıştı. Bunlardan bir tanesi olan Real Madrid’li yıldız topçu Luka Modric 2022‘nin Şubat ayında NFT koleksiyonunu piyasaya sürmüştü.

Ayrıca Brezilyalı popüler futbolcu Neymar’ın geçtiğimiz dönemlerde iki adet Bored Ape Yatch Club NFT’sine toplamda 349,68 Ethereum (ETH) ödediği kamuoyuyla paylaşılmıştı.

World Cup Apes NFT serisi haberin kaleme alındığı esnada 0,1 Ethereum taban fiyatıyla OpenSea üzerinde işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Galatasaray’ın Arjantinli Yıldızı Maruo Icardi NFT Dünyasına Adım Attı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!