Çankaya Blockchain, Blockchain Buluşmaları’nın İlkini Düzenledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü günümüzde hızla büyümeye devam ediyor. Bir taraftan şirketler yatırımlarını artırırken, diğer taraftan yeni nesil projeler girişimlerini hızlandırıyor. Bu noktada düzenenlenen etkinliklerin önemi de bir hayli yüksek. Bu etkinliklerden birini düzenleyen Çankaya Üniversitesi‘nin Blockchain kulübü ise ilk Blockchain Buluşmaları etkinliğinin ilkini gerçekleştirdi.

Cankaya Blockchain Blockchain Bulusmalarinin Ilkini Duzenledi

Çankaya Blockchain, Blockchain Buluşmaları Etkinliğinin İlkini Düzenledi

Blockchain etkinlikleri hem sektörel gelişim, hem de bu sektördeki kilit isimlerin birbirini tanıması açısından oldukça önemli. Bu yüzde özellikle son dönemde sık sık yapılan bu tarz etkinlikler, bir taraftan sektörün gelişimini ortaya koyarken, diğer taraftan bu gelişimi hızlandırıyor. Türkiye’deki birçok Blockchain kulüplerinden biri olan Çankaya Üniversitesi Blockchain Kulübü ise bu etkinliklerden birini düzenledi. Blockchain meraklıları, yerel ve global kripto varlık borsaları ve Blockchain teknolojisine odaklanan kripto şirketleri da dahil olmak üzere Anadolu’daki tüm Blockchain dünyasını Anadolu Blockchain Buluşmaları ile bir araya getirmeyi planlayan kulüp ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilir: EthereumPoW (ETHW) Listeleme için Çağırıda Bulundu

Birçok trader, geliştirici ve influencer’ın katıldığı etkinlikte Çankaya Blockchain Kurucusu ve Başkanı Anıl Karaçay, LBank Türkiye Topluluk Yöneticisi Ekrem Örünğ, Web3 Derneği Kurucusu ve Başkanı Buğra Ayan, Altcointürk kurucu ortaklarından Sharkcrypto ve NFT Horizon  kurucu ortaklarından Ulaşcan Deniz Genç konuşmacı olarak yer aldılar. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Çankaya Blockchain, Blockchain Buluşmaları’nın İlkini Düzenledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!